Vrei un efect spectaculos pentru machiajul ochilor tai? Atunci trebuie sa incerci noul tus lichid creat de Melkior: Glossy Easy Liner (ref.11504). Se aplica foarte usor pe pleoape pentru a trasa o linie perfect definita care dureaza intreaga zi.

 

Orice femeie viseaza sa aiba un make-up de efect mai ales cand vine vorba despre evidentierea ochilor. Cu un tus de ochi potrivit poti obtine linii indraznete sau artistic realizate. Totul depinde de tine, de indemanarea ta si de abilitatile tale de make-up artist.

 

Cand folosesti eyeliner, important este sa stii sa alegi grosimea potrivita a liniilor in functie de trasaturile fetei tale. Cu cat sunt mai groase, cu atat efectul dramatic creste. Cu cat sunt mai subtiri, cu atat efectul e clasic. Specialistii spun ca ochilor mici li se potrivesc liniile fine, iar ochilor mari li se potrivesc liniile mai groase.

Acest tus tip carioca este foarte usor de folosit, fiind prevazut cu un varf extrem de precis si flexibil, perfect pentru a evidentia ochii.

 

De ce merita sa folosesti noul tus lichid pentru ochi? Pentru ca este negru intens, cu aspect final lucios. Este usor de folosit si se usuca foarte repede. Nu se intinde si e rezistent la apa. Prezinta un aspect impecabil toata ziua. Produs vegan.

 

Cum se foloseste? Incepe aplicarea de la baza genelor si continua linia tusului in functie de machiajul pe care doresti sa il obtii. Se pot trasa linii subtiri, dar si mai groase, in functie de preferinte. Asteapta pana la uscarea completa a produsului.

 

Recomandari: Nu folosi pe partea umeda a ochiului. Nu apasa pe aplicator, trebuie tinut usor oblic. Agita bine inainte de aplicare.

 

Foloseste noul Glossy Easy Liner si, cu siguranta, te vei indragosti de el.