Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca, de regula, femeile adora machiajul. Indiferent in ce forma ar fi acesta, mai simplu sau mai complex, mai toate doamnele si domnisoarele din intreaga lume sunt innebunite dupa efectul pe care make-up-ul il are asupra lor.

Dupa ce folosesti un astfel de „artificiu”, cu siguranta si tu te simti mai frumoasa, puternica si speciala. Unul dintre produsele de make-up care iti ofera acest vibe este rujul. Acesta poate fi considerat arma unei femei, caci, prin doar o simpla aplicare, iti poate oferi un look seducator, care iti sporeste increderea de sine.

 

Cireasa de pe tort” a unui make-up

Cu siguranta niciun look nu poate fi complet fara un ruj care sa iti puna in evidenta buzele. Aplicand acest produs, poti crea iluzia unor buze mai pline si voluminoase si ai posibilitatea chiar sa le corectezi forma, daca este cazul.

De asemenea, acest detaliu te ajuta sa iti exprimi personalitatea prin machiaj. Pentru ca exista o gama atat de diversificata de rujuri, de la cele in culori vii si stralucitoare pana la nuante subtile si sofisticate, cu siguranta reusesti sa gasesti produse care sa se potriveasca cu stilul tau. In magazinul online afisat aici, ai la dispozitie o colectie irezistibila din care poti alege rujurile perfecte pentru tine.

 

Din ce este facut rujul?

Intrucat este un produs atat de des folosit, foarte multe persoane se intreaba care sunt ingredientele din compozitia rujului. Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare nu este atat de simplu. De-a lungul timpului, modul in care a fost obtinut acest produs s-a schimbat, iar, in functie de fiecare producator, in prezent exista o multime de retete dupa care se realizeaza mult iubitele rujuri.

Rujul este facut dintr-o combinatie de ingrediente, de la ceara, uleiuri, pigmenti, emolienti, pana la parfum. Ceara este folosita pentru a oferi structura si pentru ca rujul sa fie rezistent.

Uleiurile sunt adaugate pentru a crea o textura neteda, cremoasa si pentru a hidrata buzele. Pigmentii sunt o alta componenta importanta din reteta, fiind responsabili de culoarea rujului. Acestia sunt amestecati cu o varietate de ingrediente pentru a crea nuanta finala.

Ingredientele responsabile pentru hidratarea si catifelarea buzelor tale sunt emolientiicare au rolul de a mentine buzele hidratate si protejate.

Pe langa aceste ingrediente principale, unele rujuri pot contine si parfumuri adaugate pentru a crea un miros placut.

Daca ai aflat din ce este facut rujul, nu ramane decat sa il achizitionezi pe cel potrivit pentru tine si sa realizezi un make-up complet, care iti scoate in evidenta trasaturile! Alege produse de calitate, iar efectele vor fi uluitoare!