Manichiura. Manichiura. Manichiura. Da, azi este foarte importanta pentru orice femeie. Ii schimba tonusul, ii confera siguranta, ii defineste imaginea. Si ea stie ca atunci cand are unghiile facute in culoarea preferata poate cuceri intreaga lume.

 

Melkior a creat RED Collection, o gama de oje semipermanente intens pigmentate, perfecte in orice anotimp. Fie ca le porti de Valentine’s Day, fie ca le afisezi in Luna Femeii sau te insotesc in calatoriile din vacanta de vara sau in preajma sarbatorilor de iarna, manichiura in tonuri de rosu exprima feminitate la cel mai inalt grad.

 

Nu mai este un secret pentru nimeni ca oja semipermanenta se aplica foarte usor si rezista multe zile pe unghii. Iar Melkior a creat zeci de nuante, asa ca ai de unde alege!

 

Red. Red. Red. Incearca noile propuneri ale anului, sigur le vei iubi:

 

  •          EVER HEARTBEAT (24263, 25622)
  •          EVER ICONIC (24264, 25623)
  •          EVER TRUE LOVE (24265, 25624)
  •          EVER RED SPELL (24266, 25625)
  •          EVER FEMME FATALE (24267, 25626)

E sezonul in care poti sa mizezi fara probleme pe RED Collection fie ca te pregatesti sa participi la un eveniment important si vrei sa fii o aparitie eleganta, fie ca sarbatoresti Ziua Indragostitilor cu stil, fie ca astepti traditionalul Martisor ori aspiri la o tinuta festiva de Ziua Femeii.

 

Fii in trend! Alege rosu pentru unghiile tale si vei fi o aparitie de senzatie!