Cu siguranta fiecare iubitoare a make-up-ului viseaza la acel machiaj impecabil, pe care il vedem la marile celebritati ale lumii. Nu este de mirare ca toate fetele se indragostesc de un astfel de look, pentru ca acesta pare desprins din basme, insa este in totalitate real. Trebuie sa stii ca un machiaj impecabil nu este atat de greu de obtinut pe cat ai fi tentata sa crezi.

Un look complet este rezultatul cunostintelor, a muncii, a experientei, la care se adauga si calitatea produselor folosite, dar mai ales modul in care acestea au fost aplicate. Exista un “ingredient secret”, cu ajutorul caruia chiar si o persoana la inceput de drum poate realiza machiaje frumoase – pensulele. Nicio alta modalitate de a aplica produsele nu se poate compara cu aceste ustensile.

Este important sa stii ca rezultatul final al unui look depinde, intr-o foarte mare masura, de calitatea pensulelor pentru machiaj. Putem spune chiar ca aceste instrumente reprezinta “asul” din maneca, atat cand este vorba despre un make-up artist, cat si in cazul unei persoane care nu are prea multa experienta in acest domeniu.

Indiferent de care este statutul tau, atat timp cat simti ca ai o inclinatie pentru machiaj, asigura-te ca faci aceasta activitate ca la carte, astfel incat sa reusesti sa realizezi make-up-uri impecabile.

Pensulele pentru machiaj au mai multe roluri. In primul rand, acestea faciliteaza aplicarea corecta a produselor de make-up si le aseaza intr-un mod natural pe ten. Rolul machiajului este acela de a-ti infrumuseta trasaturile, insa intr-un mod natural, in niciun caz strident sau inestetic. Astfel ca, fara sa folosesti aceste instrumente, sansele ca machiajele sa se aplice intr-un mod haotic sunt foarte mari.

De asemenea, utilizarea pensulelor iti poate simplifica foarte mult munca. Cu ajutorul unor instrumente de calitate, aplicarea produselor devine mult mai eficienta si mai usoara. Nu iti sabota singura munca si alege sa folosesti cele mai bune pensule de machiaj!

Top 5 pensule care nu trebuie sa lipseasca din trusa ta

In cazul in care, din diferite motive, nu poti achizitiona un set complet, care contine toate pensulele de care ai nevoie, iti prezentam cateva dintre cele mai importante instrumente, care te vor ajuta sa realizezi look-uri superbe, fara greseala.

Pensula pentru fond de ten

Cu siguranta un machiaj nu poate fi realizat fara fondul de ten. Acest produs este esential, atunci cand vorbim despre un make-up complet: uniformizeaza textura pielii si ascunde micile imperfectiuni, precum riduri, cosuri, semne, pete solare etc.

Pentru ca produsul sa se aseze perfect pe ten si sa nu ofere un aspect inestetic, este nevoie sa il aplici cu instrumente special concepute pentru acest lucru. Fondurile de ten trebuie sa fie aplicate cu o pensula plata, compacta, rotunjita la varf si foarte flexibila. In acest fel, obtii un aspect ca de portelan, iar tenul este gata pentru aplicarea celorlalte produse.

Pensula pentru pudra

Dupa aplicarea fondului de ten, este nevoie ca acesta sa fie fixat cu o pudra, care ii va oferi un aspect neted si il va mentine pe fata, pe tot parcursul zilei. O astfel de pensula este mare si stufoasa, permitand aplicarea cantitatii necesare de produs.

Pensula pentru aplicarea fardului

Este indicat sa ai in trusa macar doua instrumente pentru aplicarea fardului de ochi. Una va fi destinata aplicarii propriu-zise a culorilor, iar pe a doua o vei folosi pentru blending. Aceasta tehnica inseamna, practic, estomparea culorilor, astfel incat trecerea de la o nuanta la alta sa se faca treptat, intr-un mod natural si finut.

In functie de preferintele si de produsele de make-up pe care le folosesti cel mai des, este important sa mai ai in trusa o pensula pentru sprancene, care este dura si oblica, astfel incat sa iti ofere o mare precizie pentru trasarea formei, un instrument pentru aplicarea rujului, a anticearcanului etc.

Cele mai bune pensule de machiaj pot fi achizitionate de pe melkior.ro, prin doar cateva click-uri aici. Toate produsele din acest magazin online sunt profesionale si de o calitate inalta.

Tine cont de aceste sfaturi si asigura-te ca ai in trusa instrumentele potrivite, care sa iti fie de folos atunci cand esti la inceput de drum in domeniul de beauty!