Anul 2022 a fost marcat de foarte multe trenduri in ceea ce priveste machiajul fetei, insa decolorarea sprancenelor este o tendinta care s-a facut remarcata in toata lumea. Se pare ca acest look prinde contur din ce in ce mai mult si nu se va demoda prea curand, existand sanse foarte mari sa isi mentina pozitia chiar si in anul 2023.

Ca de fiecare data, celebritatile din toata lumea au dat startul acestui trend care a prins foarte bine si in Romania. Printre vedetele care s-au afisat la evenimente cu un astfel de look se numara Hailey Bieber, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Katy Perry, Bella si Gigi Hadid si multe alte personalitati cunoscute in intreaga lume.

Decolorarea sprancenelor reprezinta un trend indraznet, care evidentiaza sprancenele intr-un mod diferit fata de ce s-a mai vazut pana acum. Daca iti doresti si tu sa abordezi un astfel de look cu adevarat spectaculos, trebuie sa stii ca poti obtine sprancene decolorate chiar la tine acasa, fara prea mult efort.

Metode prin care iti poti decolora sprancenele

Cu siguranta atunci cand te gandesti la metodele prin care poti sa obtii o astfel de infatisare misterioasa iti vine ideea sa folosesti un decolorant pentru par. Aceasta este o modalitate prin care reusesti cu succes sa deschizi culoarea sprancenelor, insa trebuie sa te gandesti daca esti cu adevarat pregatita pentru o astfel de schimbare.

Pentru a nu risca sa obtii un efect care nu este pe placul tau, pe care nu il mai poti repara prea usor, specialistii Melkior iti recomanda sa incerci mai intai decolorarea sprancenelor prin machiaj. Exista foarte multe trucuri prin care poti obtine acest efect folosind doar produse de make-up, pe care le poti indeparta extrem de usor, in cazul in care nu ti se potriveste acest look, lucru care nu s-ar fi putut intampla daca apelai la decolorant.

Decolorare sprancene pas cu pas

In primul rand, este nevoie sa perii foarte bine firele de par, inainte de orice. Apoi, ia un corector de culoare deschisa si periaza-l uniform prin sprancene, cu ajutorul unei periute speciale, astfel incat sa obtii acel efect de sprancene sterse. Daca ai fire de par inchise la culoare, iar corectorul nu acopera suficient, poti folosi un creion de ochi alb sau intr-o alta nuanta deschisa, cu care sa intensifici nuanta obtinuta dupa aplicarea corectorului. In final, ia un gel pentru fixare si aseaza firele de par in directia dorita, pentru a fixa firele “rebele”, iar astfel te asiguri ca machiajul va ramane intact pe tot parcursul zilei.

Produsele pentru sprancene pot fi achizitionate prin doar cateva click-uri aici. Foloseste intotdeauna machiaje profesionale, de calitate inalta, care sa iti garanteze rezultate frumoase si estetice, placute la vedere.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca sprancenele reprezinta o componenta extrem de importanta pentru aspectul intregii fete, de aceea este nevoie ca intotdeauna sa pui accent pe modul in care acestea se prezinta. Sprancenele au puterea de a-ti transforma complet fata, astfel ca nu poti risca niciodata sa le machiezi cu produse de o calitate mai scazuta.

Fii in pas cu moda, incearca si tu decolorarea sprancenelor si exprima-ti cu fiecare aparitie personalitatea si felul indraznet de a fi!