Bucura-te de un ten cu aspect natural si mat! Acum e simplu sa faci acest lucru pentru ca Melkior a creat BB CREAM, un produs vegan. Il gasesti in doua nuante: Light si Medium.

 

Ce este BB?

Daca te intrebi ce este BB, ei bine afla ca este prescurtarea expresiei “Blemish Balm” (balsam impotriva defectelor) care in timp a devenit “Beauty Balm” (balsam de infrumusetare). Crema BB a fost creata pentru a avea intr-un singur produs cosmetic atributele unui ser, ale cremei hidratante, ale bazei de machiaj, fondului de ten si cremei de protectie solara. Spre deosebire de fondul de ten, cremele de tip BB sunt concepute ca sa hidrateze, sa protejeze si sa corecteze aspectul pielii.

 

De ce merita sa folosesti acest produs?

In primul rand, pentru ca matifiaza si corecteaza imperfectiunile pielii. De asemenea, hidrateaza tenul si uniformizeaza nuanta pielii. E bine de stiut ca formula contine ulei de canepa care hidrateaza si regleaza secretia de sebum si acid hyaluronic cunoscut pentru proprietatile sale hidratante. Prezinta consistenta lejera, este usor de aplicat si distribuit, asigura o acoperire uniforma si nu incarca porii. Este un produs VEGAN.

 

Cum se foloseste?

Se aplica si se distribuie uniform pe pielea curata si uscata a fetei, cu ajutorul unei pensule, al unui burete pentru machiaj sau cu varfurile degetelor.