Noua ne plac rujurile. Dintotdeauna. Mate, lucioase, sidefate. Dar cui nu-i plac?! Clasice sau lichide. Le iubim de-a dreptul. Parca am mai zis?! Si nu ne mai saturam sa tot alegem nuante si nuante. 

Undeva, pe drum, am intalnit-o pe Alexia Eram si i-am propus sa creeze rujul care ii poarta numele. Apoi a venit randul Anei Cucuta sa ne spuna sa zambim cand purtam rujul ei, Sugar Nude. 

Si acum Gabriela. Gabriela Popescu. Makeup Artist. Povestea ei fascinanta despre rosu si ruj, ruj si rosu, ne-a convins iremediabil. Asa a aparut noul Ruj Lichid Mat ROUGE by Gabriela Popescu. Poti sa te convingi singura. E pasiune, bucurie, feminitate. Poarta-l si o sa ii dai dreptate! Nimic nu se compara cu un puterea seducatoare a unui ruj rosu. Enjoy!

 

MELKIOR: Ce inseamna rosu pentru tine?

GABRIELA POPESCU: Rosul este PASIUNE; pasiunea care e si in tine. Rosul este BUCURIE; bucuria din viata ta, bucuria din ochii tai. Rosul este FEMINITATE; e tot ce-ti doresti tu, in cele mai bune momente ale tale.

 

MELKIOR: Recomanzi rujul rosu clientelor tale, prietenelor?

GABRIELA POPESCU: Intotdeauna. Sunt sigura ca daca aplici rosu pe BUZELE tale, atunci te vei simti si tu foarte bine.

 

MELKIOR: E clar ca esti indragostita de rujul rosu.

GABRIELA POPESCU: Cred ca rujul rosu ne da o stare de bine. Am testat multe rujuri lichide mate de la Melkior si iti dau confortul ca nu se duce de pe buze. Asa am ajuns la aceasta colaborare, de a crea rujul care imi place si pe care il propun tuturor.

 

MELKIOR: Care e povestea lui ROUGE?

GABRIELA POPESCU: Este o poveste frumoasa. Am primit cu ceva timp in urma mai multe nuante de ruj lichid mat. Le-am testat si am ales preferata mea. Probabil o sa spuneti ca “rosu e rosu”… Exista multe nuante de rosu, doar stiti asta! De mult timp, eu fac ARTA, pictura, si cred ca rosul trebuie sa fie exact acea culoare pura, culoare potrivita pentru toate doamnele si domnisoarele, indiferent de nuanta pielii, de varsta, de culoarea  parului. Din toata gama de nuante de rosu am ales-o pe cea mai potrivita: asa s-a nascut rujul ROUGE.

Sunt curioasa daca stii detaliile acestea: cat de albi par dintii atunci cand porti ruj rosu! Toata lumea ma intreaba pe mine, cand port ruj rosu, daca mi-am facut ceva la dinti, cum de dantura mea arata atat de bine, de alba; nu am fatete, totul e natural, doar ca atunci cand port un ruj rosu simt ca imi da o bucurie si, atunci cand ma bucur, evident ca ZAMBESC foarte mult.

Rujul rosu pe care l-am ales impreuna cu Melkior este potrivit si pentru tine! Toata lumea isi doreste dinti albi si un ruj rosu care sa ne faca sa vibram, sa fim FRUMOASE, sa avem un vibe bun.

 

MELKIOR: Dintotdeauna ti-a placut rujul rosu?

GABRIELA POPESCU: Iti povestesc si ceva de suflet. Imi aduc aminte cand MAMA mea isi aplica rujul rosu zilnic si, ce-i drept, manichiura rosie. Cred ca aveam 10 ani si nu intelegeam de ce mama poarta doar ruj rosu. E adevarat ca isi punea si fard verde la ochi verzi, dar este o alta discutie. Rujul rosu a fost in viata mea de cand eram mica; eu purtam doar gloss transparent pana in anul I de facultate cand mi-am dat seama ca vreau sa fiu mai FEMININA si ca rujul rosu imi da aceasta feminitate.

Cred ca este o poveste frumoasa atunci cand alegi rujul pe care il porti si cred ca rosul este POTRIVIT pentru oricine. Daca ti-ai pus o bluza rosie, why not?, pune-ti un ruj rosu pentru ca tu te vei simti foarte bine, grozav.

 

MELKIOR: Dar cei din jur ce zic despre faptul ca tu porti doar ruj rosu?

GABRIELA POPESCU: In Cluj, acolo unde sunt eu si ma bucur foarte tare de clientele pe care le machiez, ne trezim noi, make-up artistii, pe la 3 dimineata ca sa incepem machiajul pe la 5; pentru o mireasa, de exemplu. Si primesc un feedback de la cliente: “Gabi, tu cum esti asa de fresh la ora 5?”. Adevarul este ca si la ora 5 dimineata imi place sa port rujul rosu pentru ca imi da un vibe foarte bun. Nu e nevoie sa-ti faci un machiaj foarte incarcat, ci trebuie sa ai un ruj rosu special pentru tine si starea ta de bine.

 

MELKIOR: De ce recomanzi ROUGE?

GABRIELA POPESCU: Rujul creat de mine impreuna cu Melkior o sa te faca sa te simti foarte bine. Cred in rujul rosu, cred in EMOTIA pe care ti-o da el, cred ca poarte fi purtat si la un eveniment important, dar poti sa mergi si cu copiii in parc. E REZISTENT pe buze, nu se duce! Daca vei vedea ca femeile si barbatii din jurul tau te privesc, sa stii ca e un lucru bun, te privesc pentru ca arati BINE, esti frumoasa.

ROUGE e un rosu feminin, plin de pasiune, cel care m-a facut pe mine sa fiu aici! Poarta-l si tu, bucura-te de el!