Luna decembrie reprezinta, pentru cei mai multi oameni, cea mai asteptata perioada din an, datorita Craciunului. Aceasta sarbatoare este despre dragoste, recunostinta, daruire, despre momente petrecute cu familia si oamenii dragi. Cu ocazia Nasterii Domnului, romanii au dat nastere multor traditii si obiceiuri, care dateaza inca din cele mai vechi timpuri si care sunt pastrate si astazi. De la taierea porcului, pana la mesele in familie si momentul in care se impart cadourile, cu totii asteptam cu nerabdare activitatile specifice de Craciun.

Perioada de dinaintea acestei sarbatori este destul de stresanta si incarcata, deoarece toata lumea “alearga” dupa cadouri. Acest lucru este de inteles, deoarece cu totii ne dorim sa oferim cele mai deosebite daruri, care sa puna un zambet pe chip si in suflet celor dragi.

Daca vorbim despre cadouri de Craciun pentru doamnele speciale din viata ta, ai putea crede ca procesul de gasire a unui dar perfect este complicat. In realitate, doamnele nu sunt atat de greu de multumit pe cat ai fi tentat sa crezi. Unele dorinte ale femeilor sunt evidente, de exemplu, cu produsele de make-up nu vei da niciodata gres, deoarece acestea fac parte din viata lor.

Daca alegi sa oferi produse de machiaj de Craciun, cu siguranta le vei impresiona pe doamnele speciale din viata ta. Fie ca vorbim despre iubita, sotie, fie ca planuiesti sa faci un cadou mamei, matusii sau chiar bunicii, exista cateva produse care ii sunt de folos oricarei femei.

 

Ruj rosu

Nuantele de rosu sunt specifice pentru perioada sarbatorilor de iarna. In acest anotimp, doamnele si domnisoarele adora sa creeze outfit-uri cu articole de imbracaminte in aceasta culoare, de la pulovere, pana la manusi si fulare.

Pentru tinutele specifice perioadei de iarna, un ruj rosu este “cireasa de pe tort”. Cu ajutorul acestui produs, orice femeie poate realiza un machiaj de Craciun, care sa ii scoata in evidenta trasaturile feminine.

In plus, un astfel de produs este bine-venit in colectie, pentru ca este de folos pentru foarte multe ocazii speciale, precum Revelionul, iesirile in oras, petrecerea de aniversare etc.

 

Palete de fard pentru ochi

Daca iti doresti sa oferi in dar astfel de produse, este recomandat sa te orientezi spre palete in culori nude, pentru a te asigura ca nu dai gres. Niciodata nu strica inca o paleta in astfel de nuante, deoarece acestea sunt utile pentru orice tip de make-up, fie ca vorbim despre unul spectaculos, fie despre unul simplu.

 

Pensule de machiaj

Instrumentele cu care se aplica produsele de machiaj reprezinta secretul unui make-up reusit, la care toate doamnele si domnisoarele viseaza. Daca iti doresti sa faci un cadou reusit de Craciun, in mod sigur cu pensule de machiaj mergi la sigur. Poti fie sa oferi un set complet, fie sa daruiesti cateva dintre pensulele de baza, precum cea pentru fond de ten, anticearcan, pentru fardul de pleoape si pentru sprancene.

Indiferent de produsele de make-up pe care le oferi in dar, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt de calitate, astfel incat sa le fie de folos doamnelor speciale din viata ta. In catalogul online pe care echipa Melkior ti-l pune la dispozitie aici, poti achizitiona produse profesionale, cu care lucreaza marii make-up artisti din toata lumea.

 

Fa o bucurie femeilor din viata ta si ofera in dar articole cu ajutorul carora sa realizeze diferite tipuri de machiaj. De Craciunul acesta vei reusi cu siguranta sa impresionezi chiar si cea mai pretentioasa doamna, cu ajutorul produselor Melkior!