Indepartarea firelor de par nedorite de pe corp a devenit o normalitate, atat in randul femeilor, dar si in randul barbatilor. Desi exista persoane care considera ca nu este nevoie sa se epileze, majoritatea populatiei este de acord cu faptul ca, in unele zone, parul arata inestetic si ofera un un aspect neplacut.

Daca esti o persoana care pune foarte mult accent pe imaginea sa, care se asigura ca este mereu ingrijita si aranjata, cu siguranta epilarea reprezinta o activitate din rutina ta.

Cand vine vorba despre eliminarea firelor de par de pe corp, in mod sigur stii ca exista foarte multe metode prin care poti realiza acest lucru. Uneori, poate fi destul de greu sa decizi care este cea mai potrivita metoda de a scapa de pilozitatea excesiva, dar specialistii Melkior sunt aici pentru a te ajuta.

In continuare, iti vom prezenta in detaliu cum functioneaza metoda de epilare cu ceara si care sunt avantajele acesteia. Putem afirma faptul ca acest produs este perfect pentru eliminarea excesului de par de pe corp, iar aceasta metoda ofera toate beneficiile pe care le poti dori de la un epilat:

 

Lasa pielea fina si catifelata

Toate femeile iubesc sa simta acea piele perfecta, ca de bebelus. O ceara de calitate iti poate garanta un astfel de efect dupa care toate doamnele si domnisoarele ravnesc. De fiecare data cand vei iesi din casa, vei avea o piele stralucitoare, catifelata, care iti va oferi incredere in sine si te va face sa te simti bine in pielea ta.

Fata de aparatul de ras, care are tendinta de a usca pielea, ceara iti va oferi un glow natural si un aspect demn de invidiat. 

 

Are un efect de durata

Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa se epileze din 3 in 3 zile, cum se intampla, de exemplu, in cazul folosirii unui aparat de ras sau a unei creme depilatoare. Odata smulse prin metoda cu ceara, firele de par nu iti vor mai da batai de cap, cel putin trei saptamni.

 

Poate fi pusa in practica chiar la tine acasa

De acum, nu va mai fi nevoie de depinzi de programul incarcat al saloanelor de infrumusetare. In magazinul online pe care ti-l punem la dispozitie poti gasi toate produsele de care ai nevoie pentru a beneficia de conditii ca la salon, chiar la tine acasa. De la cartus de ceara, dispozitive de incalzire, pana la ulei post-operator, manusi etc., toate aceste articole pot fi comandate la un pret avantajos de aici.

Fie ca folosesti ceara traditionala, benzi, fie ca utilizezi cartuse de ceara, ai siguranta ca toate aceste produse sunt de calitate si ca aceasta metoda de epilare este extrem de eficienta. Un mic iconvenient ar putea fi faptul ca este posibil ca procedura sa fie putin dureroasa, insa dupa prima sedinta cu siguranta te vei obisnui si nu vei mai resimti niciun disconfort.

Asadar, specialistii Melkior recomanda sa folosesti ceara pentru epilat, ori de cate ori ai ocazia, pentru o piele sanatoasa, stralucitoare si catifelata. Alege metoda de epilat care sa iti aduca beneficii atat din punct de vedere estetic, cat si al sanatatii! Comanda chiar acum ceara pentru epilat din oferta Melkior!