O tinuta de culoare verde poate fi cea mai buna alegere atunci cand vrei sa obtii un look elegant si stilat. Anul acesta, nuantele de verde se mentin in trend si sunt in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor. Sansele de a te “indragosti”, inca de la prima vedere, de o rochie in astfel de nuante sunt foarte mari, deoarece este o tinuta spectaculoasa, care subliniaza feminitate si rafinament.

Dupa ce articolul vestimentar a fost achizitionat, foarte multe persoane isi pun intrebarea “Ce machiaj pentru rochie verde sa abordez?”. Ei bine, trebuie sa stii ca asortarea make-up-ului cu aceasta tinuta nu este cel mai greu lucru, daca primesti sfaturile potrivite.

Ingrijirea tenului, la fel de importanta ca talentul la make-up

Inainte sa discutam despre machiajul propriu-zis, trebuie sa iti reamintim faptul ca pregatirea tenului este esentiala. Pana sa incepi sa iti pun talentul in practica, asigura-te ca pielea ta este curatata, hidratata si chiar exfoliata. Trebuie sa stii ca acest pas nu este optional, caci, pentru rezultate senzationale, este nevoie sa te asiguri ca tenul tau este pregatit, pentru ca produsele de make-up sa se aseze perfect si natural.

Machiaj pentru rochie verde

Daca pielea ta este gata pentru a fi infrumusetata, te poti apuca sa faci “magie”. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa aplici o baza de machiaj potrivita pentru tipul tau de ten. Aceasta etapa este extrem de importanta, pentru ca primerul influenteaza modul in care se va aplica fondul de ten si restul produselor pentru ten.

Dupa aplicarea bazei, pielea ta este pregatita pentru fondul de ten, care trebuie sa fie, de asemenea, potrivit cu tipul de ten, dar si cu subtonul pielii.

Daca ai aplicat acest produs, este momentul sa corectezi micile imperfectiuni ale tenului, cu un anticearcan. In cazul in care nu te-ai odihnit prea bine, acum este ocazia sa ascunzi acest lucru si sa acoperi cearcanele.

Urmeaza conturul fetei, care poate fi realizat atat din produse cremoase, cat si din cele pudra.

Make-up ochilor

Piesa de rezistenta a acestui machiaj pentru rochie verde este reprezentata de aspectul ochilor. Exista culori care se potrivesc perfect cu nuantele de verde, cu ajutorul carora vei completa perfect tinuta aleasa.

Poti sa realizezi un machiaj in nuante de auriu, bej sau nuante bronzy. Acestea iti vor scoate ochii in evidenta si vor realiza un echilibru perfect intre culoarea puternica a tinutei si aspectul mai natural al ochilor.

De asemenea, poti opta pentru un machiaj al ochilor in nuante de verde, care iti va garanta un look spectaculos. Pe langa faptul ca se asorteaza perfect cu piesa vestimentara, o scoate in evidenta si te face sa arati ca o adevarata diva, pe covorul rosu.

Cand vine vorba despre tehnica de make-up, poti alege intre un smokey eyes in nuante de negru, maro si verde sau poti sa realizezi un cut crease cu verde si auriu, la care sa adaugi o linie de tus, care iti va oferi o privire seducatoare.

Buze

Intrucat tinuta este deja una de efect, este recomandat sa optezi pentru un machiaj al buzelor mai natural. Poti sa porti un ruj in nuante de roz pal, alaturi de un gloss. Daca, totusi, acest stil simplu nu este pe gustul tau, poti sa alegi un ruj visiniu inchis, care va exprima firea ta indrazneata.

Daca inca nu ai o trusa completa de machiaje, este momentul sa achizitionezi produsele Melkior, cu ajutorul carora vei obtine un look spectaculos, demn de admirat. Toate machiajele de care ai nevoie iti sunt puse la dispozitie chiar aici.

Tine cont de aceste sfaturi si cu siguranta vei arata impecabil la evenimentul la care participi!