Nunta reprezinta evenimentul la care mai toate femeile viseaza inca din adolescenta. Acesta reprezinta momentul in care doi oameni, care se iubesc, isi unesc destinele si isi promit iubire vesnica. Daca si tu te afli in aceasta situatie, iar evenimentul maret se apropie cu pasi repezi, probabil una dintre cele mai importante preocupari ale tale este legata de pregatirea look-ului din acea zi importanta.

Machiajul este unul dintre cele mai importante elemente ce tin de imaginea ta in ziua nuntii. De aceea, alegerea make-up-ului pe care sa il porti poate reprezenta un proces dificil, insa, cu putin ajutor, vei reusi sa arati perfect la evenimentul mult asteptat.

Noi, specialistii Melkior, ne-am propus ca prin acest articol sa iti oferim cele mai eficiente sfaturi, astfel incat machiajul de mireasa sa fie exact asa cum ai visat dintotdeauna.

Nu sari peste proba de machiaj

Este esential sa faci o proba cu cateva luni inainte de casatorie, pentru a vedea daca ti se potriveste stilul pe care il ai in minte si daca viziunea ta si a make-up artistului sunt asemanatoare. In cazul in care ceva nu merge bine, ai timp suficient sa te razgandesti si sa gasesti stilul potrivit pentru tine.

Nu incerca stiluri noi

Cu siguranta propria nunta nu este o ocazie pentru a testa machiaje noi. Daca nu esti in totalitate sigura de un anumit stil, poate ca ar fi mai bine sa renunti la el si sa optezi pentru machiaje pe care le-ai mai purtat.

Pune-ti in evidenta cele mai frumoase trasaturi

Cu siguranta si tu te mandresti cu o anumita parte a fetei tale, fie ca ai un ten perfect, ochi frumosi sau buze voluminoase. Ei bine, oricare ar fi atuul tau, iti recomandam sa il pui in valoare cat de bine poti. Daca iti plac ochii tai, te poti orienta spre machiajul de mireasa de tip smokey eyes, cu farduri intense, eyeliner si, desigur, gene false. In cazul in care te mandresti cu buze frumoase, le poti pune in valoare cu o combinatie de creion si ruj care sa iasa in evidenta.

Ce make-up sa abordezi in functie de culoarea ochilor?

Machiaj mireasa ochi caprui

Femeile cu ochi caprui au o privire profunda, patrunzatoare. In functie de preferintele tale, ai posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de look-uri. Te poti indrepta spre: nuante de maro si nude, alaturi de farduri tip glitter; nuante de albastru sau verde, care iti vor scoate ochii in evidenta si le va oferi o forma mai bine definita; roz pudrat, caci nuantele pastelate sunt in armonie cu nuanta ochilor.

Machiaj mireasa ochi verzi

Se spune ca persoanele care au o astfel de culoare a ochilor sunt misterioase si carismatice. Oricare ar fi trasaturile tale de personalitate, nu ezita sa le exprimi prin machiaj.

In general, pentru ochii care au o astfel de culoare, se folosesc nuante vibrante, care sa completeze verdele ochilor, dar fara sa creeze contraste prea mari. Nuantele pastelate, maroul inchis, visiniul, movul, auriul, fiecare dintre acestea poate crea un machiaj senzational. Poti achizitiona astfel de produse pentru pleoape din catalogul online, care iti este pus la dispozitie aici.

Machiaj mireasa ochi albastri

Indiferent ca iti doresti sa abordezi un make-up simplu sau unul de efect, oricare dintre aceste variante te va avantaja, daca alegi nuantele potrivite. Pentru a-ti scoate in evidenta culoarea ochilor, foloseste culori intense, care sa creeze un look provocator. Poti alege intre tonuri ciocolatii, aurii, violet, la care sa adaugi si o linie de tus.

Pe langa culoare, trebuie sa tii cont si de forma ochilor, caci, in functie de aceasta, make-up artistul va stabili daca va folosi o tehnica care sa obtina o forma alungita, rotunda sau daca va folosi tehnici precum smokey eyes si cut crease.

In ziua nuntii trebuie sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume, iar machiajul poate avea acest efect asupra ta. Alege look-ul care se potriveste cu trasaturile tale si vei ramane impresionata atunci cand te vei privi in oglinda!