Cu siguranta orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine, sa iasa in evidenta si sa fie apreciata pentru frumusetea si bunul gust care o reprezinta. Fata este primul element care ne iese in cale atunci cand intalnim o persoana, astfel ca aceasta reprezinta un aspect de care doamnele si domnisoarele se preocupa in mod deosebit.

De la ingrijirea pielii pana la produse de make-up si pensat, femeile au grija ca toate lucrurile sa fie puse la punct in ceea ce priveste imaginea lor. In acest articol, vom evidentia rolul important pe care sprancenele il au pentru aspectul fetei tale.

Forma potrivita iti poate pune in valoare trasaturile

Sprancenele reprezinta elementul care are puterea de a-ti schimba fizionomia fetei. Daca acestea au o forma potrivita, aspectul tau va fi unul placut si apreciat, insa, in cazul in care sprancenele nu se potrivesc cu fata ta, risti ca trasaturile tale frumoase sa nu mai fie evidente. De aceea, specialistii Melkior recomanda sa alegi cu grija modul in care te pensezi, dar si produsele si tehnica cu care iti machiazi sprancenele.

Cum alegi forma potrivita pentru tine?

In primul rand, este nevoie sa stabilesti care va trebui sa fie lungimea sprancenelor, in raport cu dimensiunile fetei tale. Cea mai eficienta metoda pentru a reusi acest lucru este sa iei un creion, pe care sa il pozitionezi vertical pe partea laterala a nasului pana in dreptul sprancenei. Firele care depasesc creionul pot fi pensate, iar, in cazul in care mai ai nevoie de fire, poti obtine acest artificiu din machiaj.

Apoi, este nevoie sa duci creionul in marginea exterioara a sprancenei, fara sa il misti din punctul de baza in care este pozitionat, pe laterala nasului. La fel ca in cazul marginii interioare, firele in plus vor fi eliminate, iar cele care lipsesc vor fi “desenate” cu un produs special.

Acum ca stii care este lungimea potrivita pentru fata ta, nu ramane decat sa stabilesti care este forma ce iti va pune in valoare trasaturile frumoase.

Modele de sprancene pentru femei, in functie de forma fetei

Fata rotunda

Doamnele si domnisoarele care au o astfel de forma a fetei sunt considerate a fi norocoase, caci nu le este prea greu sa isi armonizele intreaga imagine. Acest tip de forma are dimeniuni egale in ceea ce priveste latimea si lungimea, dar nu este foarte bine definita. Desi nu este o regula generala, putem spune ca sprancenele ideale pentru o fata rotunda sunt cele arcuite, care ofera o privire extrem de patrunzatoare. Aceasta forma iti va alungi fata si va fi in armonie cu dimensiunile acesteia.

Fata alungita

Aceasta forma este asemanatoare cu cea a fetei rotunde, doar ca barbia este ovala si alungita. Daca te incadrezi in aceasta categorie, trebuie sa stii ca sprancenele groase, drepte si plate sunt perfecte pentru tine. Este recomandat sa respecti acest tip de sprancene naturale, pentru ca, daca le arcuiesti prea tare, vei crea impresia de fata mult prea lunga.

Fata patrata

O astfel de forma a fetei are nevoie sa fie echilibrata de curbe blande, astfel ca sprancenele nu trebuie sa fie prea ascutite. Iti recomandam sa abordezi o forma de tip S, care sa fie in armonie cu restul fetei.

Acum ca stii care sunt modelele de sprancene pentru femei, le poti pensa intr-un mod corespunzator. In cazul in care sprancenele tale sunt mai “rebele” si asimetrice, poti corecta aceste mici imperfectiuni cu ajutorul produselor de make-up. De la pensule, pana la corectoare si farduri, toate produsele de care ai nevoie pot fi achizitionate din catalogul online care iti este pus la dispozitie aici.

Ai grija de sprancenele tale, iar acestea te vor recompensa cu un aspect fizic placut si atragator!