Vrei gene mai frumoase si mai bogate? Visezi la gene asa cum vezi doar in filme si prezentari de moda? Ei bine, trebuie sa stii ca de multe ori se apeleaza la genele false, un accesoriu perfect care te ajuta sa-ti inobilezi aspectul genelor tale si sa dai un farmec aparte privirii tale.

Dintre toate tipurile de gene, azi iti propunem varianta smocurilor fara nod. De ce ti le recomandam? Iata atu-urile lor in sfatul specialistilor:

 

Par sintetic. Usor de aplicat. Aspect natural.

Noile Gene false individuale fara nod au un aspect natural, putand fi folosite atat pentru un makeup natural de zi, cat si pentru unul sofisticat, de seara. E bine de stiut ca fiecare smoc de gene false este alcatuit din cateva fire legate intre ele, foarte usoare; iar fiecare pachet contine 60 de manunchiuri de gene usor de aplicat.

Gene false individuale fara nod sunt de diferite lungimi astfel incat sa poti realize machiaje diferite, de zi, de seara, sofisticate:

  •          MIX 10-12-14mm (ref. 10601)
  •          LUNGI 14mm (ref. 10602)
  •          MEDII 12 mm (ref.10603)
  •          SCURTE 10 mm (ref. 10604)

 

Cum se utilizeaza Gene false individuale fara nod?

Iata cum trebuie sa procedezi pentru a folosi acest tip de gene false:

  1.        Cu ajutorul unei pensete, desprinde cate un smoc de gene false si aplica adeziv pe capatul inferior al acestuia. Atentie, sa nu aplici niciodata adeziv direct pe piele!
  2.        Asteapta sa se semi-usuce adezivul, dupa care aplica smocurile de gene false printre genele naturale. E important de stiut: se folosesc 3 marimi – de la cea mai mare la cea mai mica, dinspre exterior spre interior.

Fie ca vrei sa creezi volum sau lungime, fie ca vrei sa realizezezi un machiaj natural sau unul festiv, noile gene false create de Melkior te vor ajuta. Poarta-le si bucura-te de efectul lor spectaculos!