Majoritatea femeilor iubesc sa fie frumoase, de aceea apeleaza intotdeauna la tot felul de artificii pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Cu siguranta si tu ti-ai vopsit, macar o data in viata, parul, ti-ai realizat un make-up sau o manichiura de care ai fost mandra. Aceste mici modificari pe care le faci au o mare influenta atat asupra imaginii, cat si asupra starii tale de spirit.

Atunci cand o femeie este multumita de aspectul fizic, are mai multa incredere in sine, emana energie pozitiva si simte ca are puterea de a schimba lumea cu noua ei manichiura impecabila. Ceea ce mai stim despre femeile moderne este faptul ca sunt mereu contracronometru, au multe planuri, visuri, aspiratii, iar, uneori, 24 de ore nu sunt suficiente pentru a face toate lucrurile pe care si le-au propus. Cu o mana ar vrea sa faca ordine prin casa, cu alta sa isi aplice oja pe unghii, in timp ce stau in brate cu cel mic si ii fredoneaza un cantecel.

Pentru astfel de persoane, pentru care viata reprezinta un sir interminabil de responsabilitati, dar care nu neglijeaza aspectul fizic si doresc sa fie intotdeauna aranjate, Melkior aduce o gama larga de produse cosmetice, de la oje si kituri pentru manichiura, la machiaje, produse pentru par, accesorii etc.

 

Importanta manichiurii in viata de zi cu zi

Poate nu te-ai fi gandit la acest aspect, insa trebuie sa stii ca manichiura reprezinta un element important din viata ta. Cu siguranta ai simtit macar o data acea satisfactie enorma care apare cand iti privesti unghiile dupa ce ai parasit salonul de infrumusetare. Astfel de momente sunt indispensabile unei vieti fericite, caci, in toata oboseala si stresul de zi cu zi, trebuie sa ai parte de clipe de relaxare, de liniste, de rasfat.

Pentru ca stim ca este destul de greu sa depinzi de programul saloanelor, specialistii Melkior iti ofera cateva sfaturi pentru ingrijirea unghiilor acasa, care sa te ajute sa realizezi singura o manichiura demna de invidiat.

 

Hidratarea este importanta

Inainte de a incepe sa alegi culorile ojelor sau modelul pe care vrei sa il abordezi, trebuie sa te asiguri ca unghiile tale sunt hidratate corespunzator. In acest caz, iti recomandam un ulei pentru unghii si cuticule, care confera un aspect sanatos si natural, hidrateaza si lasa note delicate de parfum de lamaie. Mai multe detalii despre acest produs poti gasi aici.

De asemenea, trebuie sa ai grija sa consumi apa regulat, deoarece un organism sanatos si hidratat va oferi mainilor tale un aspect neted, intins si catifelat.

 

Aplica un lac de baza

Fie ca iti doresti sa realizezi o manichiura cu oja clasica, fie ca preferi oja semipermanenta sau gelul, este nevoie sa aplici o baza, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. In oferta Melkior.ro ai acces atat la lacuri de baza pentru oja clasica sau semi, cat si la primer pentru manichiura cu gel UV. Aceste produse sunt indispensabile unei manichiuri impecabile, care sa reziste o perioada indelungata.

 

Asigura-te ca ai accesoriile necesare

Pe langa produsele propriu-zise de care este nevoie, cum sunt ojele, lacurile, gelurile UV, este nevoie sa detii in trusa ta accesoriile potrivite. Acest sfat pentru ingrijire unghii acasa este extrem de util, deoarece cu siguranta nu iti doresti sa te trezesti intr-o zi ca detii toate gelurile necesare, insa nu ai o lampa UV care sa le usuce pe unghii. De aceea, in functie de manichiura pe care doresti sa o obtii, este nevoie sa iti achizitionezi pile, pensule, aparate pentru pilit si freze, lampi UV, decoruri pentru unghii etc.

Fiecare femeie merita sa se rasfete si sa aiba parte de experiente ce ii aduc fericire si liniste sufleteasca, chiar daca aceste clipe inseamna doar sa isi realizeze o manichiura pe placul ei. Ajuta-te de aceste sfaturi si ofera mainilor tale un look deosebit, impecabil, care sa te faca sa te simti increzatoare!