Volum extrem. Aspect natural. Confortabile. Asta iti doresti de la genele false? Atunci trebuie sa incerci noile seturi create de Melkior:

  •          Gene False FABULOUS, set 5 perechi (ref. 11674)
  •          Gene False SOPHISTICATED, set 5 perechi (ref. 11675)
  •          Gene False SUPERSTAR, set 3 perechi (ref. 11676)
  •          Gene False CRUSH, set 3 perechi (ref. 11677)

Aceste gene sunt ideale pentru orice ocazie si reprezinta accesoriul perfect pentru un machiaj complet. Au fost create special pentru o purtare confortabila si un aspect natural. Sunt realizate din fibre moi si fine. Confera volum extrem si se contopesc perfect cu genele naturale. Sunt usor de aplicat si de indepartat. Pot fi reutilizate.

 

Cum se aplica?

Pentru inceput trebuie sa pozitionezi genele pe lungimea pleoapei. Daca geana este mai lunga, taie surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei. Aplica un strat subtire de adeziv pe toata lungimea genelor false, NU pe pleoapa. Asteapta in jur de 30 secunde sau pana cand adezivul devine vascos. Apoi aplica genele false la baza genelor naturale. Mentine presat cateva secunde pentru o lipire sigura. Pentru indepartare, se dezlipeste delicat banda incepand din coltul exterior al ochiului. Pentru a refolosi genele, indeparteaza excesul de adeziv ramas pe banda.

 

Nu rata sansa de a avea o privire seducatoare purtand noile Gene False 3D Faux Mink!