Special pentru tine, am selectat produsele de care ai nevoie pentru a realiza o manichiura cu oja semipermanenta French ca la salon:

Degresant unghii, Lac de baza roz deschis cu aderenta mare, Oja semipermanenta EverWhite, Top coat, Solutie finish pentru oja semipermanenta, Dizolvant pentru oja semipermanenta, Bloc exfoliere, Betisor manichiura, Folie aluminiu pentru unghii, Servetele pentru manichiura

 

CADOU! La fiecare kit cumparat > primesti cadou o Lampa UV/LED 36 W.

Lampa este prevazuta cu cablu USB care se poate conecta la adaptorul USB al telefonului ca sursa de alimentare. Se recomanda ca amperajul adaptorului sa fie de minim 2A.

Cum se realizeaza Manichiura French?

  1.        Se matuieste suprafata unghiei cu blocul exfoliant.
  2.        Se degreseaza unghiile utilizand Dehidratorul. Se aplica un strat subtire de lac de baza semipermanent roz deschis si se lasa sa se usuce la Lampa UV/LED timp de 2 minute. Pentru a obtine un efect mai intens, se poate aplica al doilea strat.
  3.        Se realizeaza linia de French aplicand Ever White si se lasa sa se usuce la Lampa UV/LED timp de 2 minute.
  4.        Se aplica un strat subtire de lac protector semipermanent si se lasa sa se usuce la lampa UV/LED timp de 2 minute.
  5.        La final, se indeparteaza stratul lipicios cu Finish cleaner.

Pentru a indeparta oja semipermanenta, se imbiba o compresa cu Dizolvant, se aplica pe unghie si se acopera cu folie de aluminiu. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute, dupa care se indeparteaza. Unghiile sunt gata pentru o noua aplicare!

 

SFAT ! Nu atingeti cuticulele atunci cand aplicati lacul de baza semipermanent. In timpul aplicarii, tineti unghiile departe de lumina soarelui.