Pentru pasionatii de machiaj, care vor sa invete lucruri noi sau sa le aprofundeze pe cele pe care le au deja, am pregatit un curs cu ajutorul caruia poti deveni un adevarat profesionist al acestui domeniu.

Pe langa a fi o pasiune, machiajul poate deveni o sursa de venit si poti face o cariera ca machior. Pentru a ajunge la acest nivel, este nevoie sa dobandesti multe cunostinte, dar si multa experienta practica. Unde se imbina cel mai bine teoria cu practica, daca nu la un curs de make-up?

Avem pentru tine mai multe module ale cursului, in functie de preferinte si de experienta in domeniu.

 

Modulul 1 – machiaj conventional

La acest curs al scolii de makeup poate participa oricine, indiferent daca au mai participat sau nu la un curs anterior. El se va desfasura pe 2 saptamani, de luni pana vineri, cu un total de 60 de ore. Aici vei invata cum sa pregatesti corect tenul inainte de machiaj, cum sa realizezi o armonie de culori, cum sa faci corecturile necesare la nivelul fetei. Aceste aspecte sunt importante, deoarece vrem ca make-up-ul realizat sa arate cat mai estetic si potrivit cu fizionomia fetei.

De asemenea, este esential sa stii sa adaptezi look-ul in functie de evenimentul la care clienta participa. Noi te vom invata cum sa realizezi un machiaj de zi, machiajul clasic de mireasa, machiaj de zi business, machiajul de infrumusetare si cel pentru camuflarea defectelor.

Tot in cadrul acestui modul, iti vom arata cum sa folosesti cele mai utilizate tehnici de make-up, precum cat eyes, banana inchisa, pin-up si celebrul smokey eyes. Trainierii te vor invata cum sa aplici corect genele banda si smocuri, pentru a completa perfect aspectul final.

Pretul acestui curs este de 1490 de lei. Daca te inscrii acum > primesti -20%

 

Modulul 2 – machiaj special

Acest curs este destinat doar persoanelor care au in prealabil un curs de baza in machiaj. In cadrul sau, cursantii vor invata notiuni referitoare la lumina si temperatura sa, notiuni de fotografie, diferenta dintre machiajul vazut cu ochiul liber si cel vazut prin intermediul unei lentile foto. Vei sti cum sa conturezi fata prin tehnica de bronzing si contouring si cum sa obii efectul de lifting, pentru un ten matur.

De asemenea, echipa te va ajuta sa realizezi look-uri cu adevarat spectaculoase, prin tehnicile smokey eyes contrastat, glam cat eyes, cut crease. Mai apoi, vei reusi sa faci doua tipuri de machiaje impresionante, pe care, cu siguranta, le-ai vazut la toti marii make-up artisti: arabic make-up si glam bridal make-up.

Pretul acestui curs este de 2500 de lei. Daca te inscrii acum > primesti -20%

Dupa fiecare Modul se sustine examen si se elibereaza un Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, precum si in Uniunea Europeana.

 

Curs de automachiaj

Daca vrei sa iti cunosti in detaliu trasaturile fetei, tipul de ten si cum sa faci corectiile necesare pentru fata ta, acest curs este ideal. Vei ramane de aici cu solide cunostinte despre corelarea culorilor, contouring si strobing si vei dobandi abilitatea de a realiza look-uri naturale, smokey eyes, machiaj Glamour, dar si machiaj personalizat pentru tine.

Costul acestui tip de curs este de 700 lei, iar toate produsele cu care se lucreaza fac parte din gama Melkior Professional, care iti sunt puse la dispozitie gratuit.

La finalul cursului, noi iti vom inmana Diploma de participare.

Inscrie-te si tu la curs si indeplineste-ti visul de a fi un machior profesionist, in doar 2 saptamani de training!