Doar stii cat de importanta este o manichiura impecabila, nu-i asa?!  Cand unghiile tale arata bine, te simti bine si ai mai multa incredere in tine!

Manichiura cu gel UV este una dintre cele mai avantajoase optiuni pentru femeia moderna. De ce? Pentru ca un gel pentru unghii este extrem de rezistent, arata incredibil de bine si iti ofera posibilitatea sa te bucuri de unghii lungi cat mai mult timp.

Melkior a creat gama Gel UV&LED All in one in 3 nuante perfecte pentru unghiile tale: Clear (ref.27406), Clear Pink (ref.27407), Camouflage Pink (ref.27408).

Este ungel monofazic, low heat, cu vascozitate mare, autonivelant, foarte usor de aplicat. Prezinta rezistenta ridicata la socuri. Se poate lucra cu el atat pe forme, cat si pe unghia naturala sau pe capsule. Indicat numai pentru uz profesional.

Cum se foloseste? Se aplica un prim strat foarte fin cu pensula si se tine la Lampa UV timp de 2 minute (sau la Lampa UV/LED 60 secunde) dupa care se aplica inca un strat mai gros pentru a da forma si rezistenta unghiei si se introduce din nou la Lampa UV timp de 2 minute (sau la lampa UV/LED 60 secunde). Atentie, stratul lipicios al primului strat de gel nu trebuie indepartat.

 

Gama este completata cu Gel UV&LED Constructie Baby Pink (ref.27409), un gel low heat, ideal atat pentru forme, cat si pentru unghia naturala. Perfect pentru placa unghiala sensibila. E rezistent la socuri. Prezinta vascozitate mare si e auto-nivelant. Adera excelent la unghiile naturale.

Cum se foloseste? Inainte de aplicare, este obligatoriu a se utiliza unstrat subtire de Baza cu Aderenta Mare.Se aplica cu pensula sau ustensila pentru unghii.Se tine sub lampa UV timp de 2 minute (sau laLampa UV/LED 60 secunde).Pentru finisare se foloseste Gel UV Finish.Poate fi utilizat in tehnica Baby Boomer.

 

Vei avea unghii lungi, rezistente, in forma pe care ti-o doresti.