Fie ca alegi sa te epilezi acasa sau la salon, trebuie sa acorzi o atentie speciala pielii tale pentru a-si pastra aspectul catifelat si neted cat mai mult timp. Din cauza caldurii excesive la care este supusa pielea pe parcursul epilarii, porii se deschid mai mult, iar asta poate favoriza aparitia iritatiilor pe piele. Acestea nu doar ca au un aspect inestetic, ci iti si dau o senzatie de disconfort, mai ales daca ai o piele sensibila.

 

In ziua in care te-ai epilat, trebuie sa iti ingrijesti pielea cu mai multa atentie si sa introduci in rutina zilnica si folosirea unor produse cosmetice speciale ingrijirii pielii. Iritatiile dupa epilare pot aparea indiferent de metoda folosita pentru indepartarea firelor de par nedorite. Pielea sensibila este expusa riscului de aparitie a iritatiei cutanate in special, insa orice tip de piele se confrunta, la un moment dat, cu o astfel de problema.

 

Cu ce te dai dupa epilare? 3 produse care iti vor spori senzatia de confort:

 

1. Lotiune anti-crestere par sub piele - este ideala de folosit dupa epilare. Aceasta lotiune impiedica cresterea parului sub piele, dar reduce si aparitia iritatiilor si a petelor. Contribuie semnificativ la confortul si netezimea pielii. Bucura-te de o piele fina, cu aspect neted si catifelat cat mai mult timp. Este dedicata uzului extern;

2. Ulei post-epilat musetel - este ideal pentru curatare. Are efect calmant si catifeleaza pielea dupa epilare;

3. Ulei post-epilat eucalipt – curata si calmeaza. Are efect de racorire si catifelare a pielii dupa epilare.

 

Metode de epilat, in confortul casei tale:

 

Daca nu te simti confortabil sa mergi la salon pentru a scapa de parul nedorit de pe corp, sa stii ca nu trebuie sa te privezi de bucuria de a avea pielea fina si catifelata timp indelungat. Alege produsele de epilat pe baza de ceara si epileaza-te simplu si usor, chiar in intimitatea casei tale.

 

Poti alege diverse metode de epilare, in functie de preferinte, astfel:

 

  •          ceara de unica folosinta – are o textura cremoasa si elastica. Pentru a te epila, tot ce trebuie sa faci este sa o incalzesti si sa o aplici pe suprafata pe care doresti sa o epilezi. Indeparteaza parul nedorit si lasa pielea catifelata pentru o perioada lunga de timp. Este disponibila in mai multe variante, pentru diferite tipuri de piele;
  •          benzi UF pentru epilat – un pachet contine 50, 100 sau 250 de benzi de epilat;
  •          cartus cu ceara – este o ceara profesionala speciala. Aceat tip de ceara imbina diverse arome si este dedicata mai multor tipuri de piele. Poti alege intre diverse arome de miere, azulena, clorofila verde, ciocolata, lamaie etc. Consulta oferta completa si alege produsul care se potriveste cel mai bine tipului tau de piele. Se poate utiliza si in cazuri sau tratamente unde epilarea este dificila.

 

In cazul in care alegi sa scapi de parul nedorit de pe corp folosind cartuse cu ceara, atunci vei avea nevoie si de aparatul de incalzit cartusul cu ceara. Consulta gama completa de produse Melkior destinate epilarii si post epilarii si simte-te bine in pielea ta. Bucura-te de o piele fara imperfectiuni, neteda si cu aspect matasos chiar din primele momente post epilare. Nu mai e nevoie sa astepti pana a doua zi!