Cine nu stie ca in februarie sarbatorim iubirea?! Vine Valentine’s Day, dar sa nu uitam si de Dragobete. Asa ca am intocmit o lista cu 10 propuneri cosmetice perfecte pentru EA. E buna pentru cei stresati sa gaseasca la timp cadoul perfect pentru Ziua Indragostitilor.

 

  1.    RUJ CLASIC - DEEP LOVE

Este un Ruj cu acoperire mare, intens pigmentat, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si are un finish satinat-matasos. Alege-l pentru buze perfect definite.

 

  1.    FARD PLEOAPE  ULTRA-METALIC 3D - LOVE POTION

Doar stii fardurile Melkior, nu-i asa?! Acum iti propunem varianta cu textura cremoasa ce confera un aspect metalic intens, de lunga durata. Profita de efectul 3D, luminos dintr-o singura aplicare. Si sa nu uitam de aceste atu-uri: consistenta densa, rezistente la apa, intens pigmentate, aderenta buna la nivelul pielii, acoperire excelenta.

 

  1.    OJA SEMIPERMANENTA GUMMY BASE - LOVELY

Merita sa o ai in trusa ta de manichiura! Nu necesita pilirea unghiei, este foarte lucioasa, rezistenta si foarte pigmentata. Se poate aplica atat pe unghiile natural, cat si pe cele false.

 

  1.    OJA SEMIPERMANENTA - EVER LOVE

Mai mult ca oricand, acum este la moda oja semipermanenta. Melkior a creat numeroase nuante, asa ca ai de unde alege.Nu necesita pilirea unghiei, este foarte lucioasa, rezistenta si se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false. E bine sa stii ca, pentru a obtine o manichiura/pedichiura perfecta, trebuie sa folosesti produsele aceluiasi brand.

 

  1.    RUJ MAT VELOURS - ATTRACTIVE

Lasa-ti buzele invaluite in catifea luxurianta! Alege rujul intr-o culoare romantica, mata si extrem de rezistenta. Prezinta aderenta si acoperire perfecte. Culoaree este extrem de pigmentata dintr-o singura aplicare, iar textura matasoasa nu usuca buzele. Cu aroma delicioasa de vanilie si macadamia! Tentant, nu-i asa?!

 

  1.    OJA MATA - IN LOVE

Vrei un efect mat pe unghiile tale? Esti in locul potrivit! Alege aceasta oja create de Melkior. Prezinta acoperire foarte buna si uscare rapida. Se bazeaza pe o formula speciala, diferita de oja lucioasa, tocmai pentru a crea un efect mat pe unghii. Incearc-o!

 

  1.    GENE FALSE - LOVELY EYES

Meriti sa te simti frumoasa cu un machiaj spectaculos cu gene false. Modelul Lovely Eyes sunt gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat. Usor de aplicat. Au un aspect natural, putand fi purtate atat la un machiaj natural de zi, cat si la unul de seara. Pot fi reutilizate.

 

  1.    PUDRA LUMINOASA BRONZANTA - BRONZE DIVA

Pudra ofera tenului un efect de bronz perfect si o stralucire discreta gratie formulei ce contine particule fine de glitter. Poate fi utilizata ca iluminator, blush sau fard. Este ideala pentru toate tipurile de piele.

 

  1.    PILA UNGHII 2 FETE - LOVE ME!

Love Me! Da, acesta este numele pilei pentru unghii naturale. De ce merita sa o folosesti? Pentru ca este subtire si usor de manevrat, permite o pilire rapida si precisa, fiind ideala pentru scurtarea unghiilor naturale. Hai, ce mai astepti?!

 10.        RUJ CLASIC - AMOUR

Iti doresti un efect satinat – matasos pe buzele tale? Atunci trebuie sa porti Amour.  Este un ruj cu acoperire mare, intens pigmentat, nu usuca buzele, nu migreaza si rezista in timp. Perfect pentru buze perfect definite!

 

Evident ca propunerile sunt mult mai multe, asa ca te invitam sa le descoperi pe Melkior.Ro