Luna Februarie mai este numita si ”Luna Iubirii”, insa nu trebuie sa fie doar despre iubirea pentru partenerul de viata! Spune-ti TEIUBESC tie insati si fa-ti cadou cele mai bune produse de infrumusetare la preturi promotionale, mai mici cu 25%, la fiecare comanda. Le meriti din plin!

 

Pregateste-te sa-ti surprinzi partenerul si fa-ti si tie, totodata, o declaratie de dragoste sincera, prin achizitionarea produselor de la Melkior. Pregateste-te cum se cuvine de Valentine’s Day si uimeste-l cu o aparitie impecabila, desavarsita de un machiaj realizat cu produse profesionale.

 

O cina romantica si o tinuta de ocazie nu ar fi complete fara un machiaj si o manichiura perfecte. Pentru o seara cu momente pline de tandrete, poti alege rujuri rezistente la transfer. Acestea iti vor contura perfect buzele, oferindu-le aspectul pe care ti-l doresti, fara a te impiedica insa sa-ti rasfeti partenerul cu sarutari tandre. Sedu-l si atrage-l ca un magnet in cea mai frumoasa poveste de dragoste, cu ajutorul unui ruj rezistent la transfer, fara a-i ingradi libertatea de a se bucura de gesturile tale pline de afectiune.

 

In oferta magazinului nostru online, vei gasi o paleta de nuante diversificata, astfel incat fiecare femeie sa-si poata gasi rujul perfect. Fie ca preferi rujuri discrete, in nuante nude, sau rujuri in nuante intense de rosu sau violet, in oferta noastra gasesti tot ce ai nevoie.

 

Pentru a te simti senzuala din cap pana in picioare, ofera unghiilor tale un aspect plin de rafinament cu ajutorul ojelor semipermanente Cat Eye 10D. Acestea se pot aplica usor, chiar la tine acasa. Nu trebuie sa fii profesionista, insa iti poti face singura o manichiura perfecta, ca cea realizata la salon.

 

Nu parasi site-ul pana cand nu ai consultat si oferta de produse cosmetice, de epilat sau accesorii. Nu-ti arunca produsele de machiaj la intamplare in geanta, ci poarta-le cu delicatete in portfarduri cu un design modern si rafinat. Foloseste codul "TEIUBESC" si bucura-te de -25% la produsele comandate.

 

Dupa cum vezi, nu trebuie sa cheltuiesti sume mari de bani pentru a fi frumoasa in fiecare clipa, cu atat mai mult in luna iubirii! E suficient sa iti achizitionezi produsele potrivite, la pretul corect, si sa te bucuri de rezistenta lor. Pe site-ul nostru vei gasi o gama variata de produse de machiaj, cosmetica si manichiura, astfel incat sa iti poti procura tot ce ai nevoie simplu, usor si la un pret special, mai mic cu 25%, la comanda, dacă folosesti codul TEIUBESC, valabil saptamana aceasta.

 

Pregateste-te in detaliu pentru cina romantica de Valentine’s Day, arata impecabil si (re)indragosteste-l de tine! Fa-l sa-ti spuna ”Te iubesc” fara sa stea prea mult pe ganduri si cu siguranta te va adora! Vrajeste-l cu o aparitie desprinsa din filme! Pune in cos toate produsele de care crezi ca ai nevoie pentru a-ti completa tinuta din seara de Valentine's Day si profita de oferta saptamanii. Foloseste codul TEIUBESC si primesti  -25% la comanda ta. Oferta valabila in perioada 07.02.2022 - 13.02.2022. Ai transport gratuit la COMENZI de minimum 79lei!

 

Citeste si: NOU! Oja Semipermanenta cu efect reflectorizant. Alege nuanta preferata!