Cand ne gandim la 2021, primul lucru pe care putem sa-l spunem este bucuria pe care am trait-o cand am aniversat 10 de ani de frumusete in Romania! Nimic nu se compara cu faptul ca stim ca ne esti alaturi, ca iubesti produsele noastre, asa ca trebuie sa iti MULTUMIM fiindca ai ales sa porti Melkior si in acest an.

Suntem optimisti din fire, traim cu speranta ca lucrurile se vor indrepta curand, asa ca pregatim multe noutati pentru 2022, produse care sa ne faca viata mai frumoasa si machiajul mai interesant, in ciuda vremurilor pe care le traversam.

 

IANUARIE a debutat cu zambet in obraji. Cu noul Fard Lichid Nectarium cu efect iluminator pentru un plus de prospetime si culoare a tenului. Colectia de oje semipermanente s-a imbogatit cu urmatoarele nuante: Oh Mary, Silent Night, Red Slippers, Sassy.

Dar a venit si produsul perfect pentru unghiile tale: Ulei pentru Unghii si Cuticule Gold Elixir. Daca ai cuticulele sau unghiile deshidratate, ai nevoie de acest produs inovator.

 

Sarbatoarea iubirii din FEBRUARIE a avut ca tema “What do you love?”, ocazie cu care am lansat seducatoarele nuante de ruj Bliss si Naked. Tu pe care o iubesti?

Si tot in aceasta luna le-am oferit iubitoarelor de manichiura cu aspect de gel noul Amazing Gel, un set revolutionar compus din oja si top coat.

Ever Lust si Ever Diamond au fost cele 2 culori de oja semipermanenta create pentru colectia de Valentine’s Day, o imbinare atipica de yig si yang.

 

MARTIE a completat gama cu farduri de pleoape cu 6 nuante mini irezistibile care au avut ca sursa de inspiratie ciocolata si ingredientele sale savuroase: Salty Caramel, Red Pepper, Pink Salt, Blueberry, Hazelnut si Pecan. Una mai delicioasa ca alta!

Tot Luna Femeii a adaugat in portofoliu 4 formule de Baza Machiaj: pentru ten gras, ten uscat, ten mixt si ten cu roseata. E suficient sa stii ce tip de ten ai si problema e ca si rezolvata!

Si cea mai cautata nuanta de Creion de Ochi Khol Black a revenit intr-o noua formula.

 

Sa nu uitam de APRILIE care a prezentat 3 noi oje semipermanente: Freesia, Lavander, Orchid, toate din colectia Secret Garden, o infuzie superba de nuante cromatice.

Si tot in acesta luna s-a lansat colectia de Oja lucioasa 3in1 care nu necesita aplicarea de Base Coat si Top Coat. Illusion, Dream, Fantasy, Birthday, Gift din colectia Stay Nude.

Sa nu uitam ca tot in Aprilie s-a lansat gama de pensule de machiaj profesionale: Eyeliner PRO E02, Estompare PRO B02, Estompare PRO B04. Ele te ajuta sa realizezi mai bine, mai corect si mai precis machiajul pe care ti-l doresti.

Aprilie a adus si nuante noi de Fond de Ten Waterproof cu o formula lejera care nu usuca pielea si care te face sa te simti confortabil dupa fiecare aplicare.

 

In IUNIE Melkior ti-a pus la dispozitie noua Solutie pentru Fixarea Machiajului cu aroma de piersica. Merita sa o ai in trusa ta de make-up fiindca prelungeste rezistenta machiajului conferind un aspect ireprosabil pe toata durata zilei.

Tot Iunie a adus noul Anticearcan cu o textura confortabila si acoperire mare.

Vacanta de vara nu putea sa treaca fara cele 3 nuante noi de oje semipermanente din colectia Latino Vacay: Ritmo, Baile, Senorita.

Si colectia Gummy Base+Color s-a imbogatit cu 2 nuante perfecte pentru party estival: Shiny, Youthful, Classical.

 

Si exact pentru vacanta de vara a sosit in IULIEPudra Luminoasa Bronzanta Bronze Diva. Sigur te vei indragosti iremediabil de ea!

Apoi a venit momentul pentru senzatia anului: Melkior si makeup artist Ana Cucuta au creat impreuna o nuanta superba de ruj: Matte Liquid Lipstick Sugar Nude - un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migreaza, care nu usuca buzele, care are o formula excelenta.

 

SEPTEMBRIE a lansat colectia FRUITYLICIOUS cu oje clasice in tonuri delicioase: Strawberry, Orange, Raspberry.

Tot in Septembrie a aparut si Creionul de ochi khol PLUM care a devenit rapid Best Seller.

Iar Blocul Neon a capatat in Septembrie tonuri vesele in noile produse: Roz, Portocaliu, Galben, Verde.

De asemenea, Septembrie a marcat 10 ani de cand ai facut cunostinta cu primul produs Melkior. Am sarbatorit impreuna cu promotii, concursuri, surprize, chiar si cu Sacosa Aniversara si Pila de Unghii Aniversara.

 

OCTOMBRIE a marcat in calendar lansarea a doua nuante indragite de Creion Contur pentru Buze: Pink Nude si Brown Nude.

Si tot in aceasta luna a aparut pe piata colectia NATURAL LOOK: creion de ochi White si Brown, dar si 4 modele de Gene False pentru un look irezistibil.

Ei bine, trebuie sa stii ca Melkior a adus in Octombrie o formula excelenta pentru Uleiul pentru Unghii si Cuticule Bubbles. Este puternic hidratant si regenerant, are un parfum delicat si confera un aspect sanatos si natural unghiilor si cuticulelor.

 

NOIEMBRIE a adus pentru sarbatoriPile de Unghii cu o tematica vesela: XMAS si Winter.

Fiind cea mai minunata perioada din an, ti-a pregatit Colectia de Kituri CHRISTMAS LIMITED EDITION: Attractive Look, Vibrant Look, Christmas Nails cuprodusele Best Seller la un Pret Special, un cadou perfect pentru cei dragi.

Tot Noiembrie le-a oferit iubitoarelor de manichiura o colectia de oje clasice Special Gems: Dark Amethyst, Indian Ruby, Rhodonit. Si o noua formula pentru Lac de Baza si Protectie 2in1.

 

DECEMBRIE stie ca iubesti manichiura cu oja semipermanenta, asa ca ti-a adus noutatea sezonului: Oja Semipermanenta Cat Eye 10D. Alege nuanta preferata: RED, GREY, PINK. Le poti folosi direct pe unghii un efect paietat sau le poti folosi impreuna cu magnetul special pentru a avea o manichiura inedita.