Tu iubesti manichiura cu oja semipermanenta? Atunci trebuie sa afli care este noutatea sezonului propusa de Melkior!

Pentru a crea motive senzationale pe unghiile tale, acum ai la indemana noile Oje Semipermanente Cat Eye 10D. Le poti folosi direct pe unghii un efect paietat sau le poti folosi impreuna cu magnetul special pentru a avea o manichiura speciala. In functie de modul in care aplici magnetul poti sa obtii diferite modele si nuante. Merita sa incerci noua formula de oja pentru ca este foarte pigmentata, are densitate medie si poti realiza un efect deosebit.

Cum se utilizeaza? Se aplica in mai multe moduri in functie de efectul dorit:

1. Se aplica un strat de oja semipermanenta de culoare neagra, se polimerizeaza si se aplica al doilea strat de oja semipermanenta Cat Eye 10D in culoarea dorita. Se obtine astfel un efect mai inchis al culorii.

2. Se aplica doua straturi de oja semipermanenta Cat Eye 10D in culoarea dorita pentru a obtine un efect mai deschis al culorii. Se pozitioneaza magnetul paralel cu unghia fara sa o atingem, asteptam cateva secunde, apoi uscam in Lampa LED UV. Este bine sa aplicam unghie cu unghie pentru a obtine rezultatul dorit.

Magnetul (ref.28814) se foloseste inainte de uscarea ojei semipermanente Cat Eye 10D. Este important sa pastram cat mai fix magnetul deasupra unghiei cu oja semipermanenta Cat Eye 10D, la o distanta de 3-5 mm si sa polimerizam unghie cu unghie. Nu atingeti cu magnetul suprafata unghiei cu oja semipermanenta Cat Eye 10D aplicata. Se pastreaza nemiscat magnetul in jur de 20 secunde deasupra unghiilor pana cand se transfera modelul configurat pe unghie.

3. Pentru un efect paietat: Aplicati oja semipermanenta Cat Eye 10D in doua straturi fara a utiliza magnetul.

Alege nuanta care iti place: RED (ref.24417, 25602), GREY (ref.24446, 25603), PINK (ref.24447, 25604).