Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori ale anului. Este momentul in care ne relaxam, ne reintalnim cu oamenii dragi, mancam preparate delicioase si ne bucuram de o atmosfera speciala.

Craciunul ne ofera si ocazia sa punem in practica creativitatea in ceea ce priveste machiajul. De sarbatori, vrem sa aratam perfect, iar makeup-ul ne poate ajuta sa obtinem aspectul mult dorit. Iata sfaturile care te vor ajuta sa realizezi un machiaj de Craciun spectaculos!

Foloseste baza de makeup pentru a obtine un rezultat de durata

Cu siguranta iti doresti ca machiajul pe care il realizezi de Craciun sa se mentina intr-o stare impecabila ore in sir. De aceea, nu trebuie sa uiti de folosirea unei baze de calitate. Ea iti va netezi si uniformiza tenul si ii va oferi un plus de rezistenta fondului de ten.

Acopera-ti porii cu o pudra translucida HD

Pentru ca tenul sa capete un aspect mat, de portelan, si pentru ca excesul de sebum sa nu iasa la iveala, trebuie sa folosesti o pudra translucida, asa cum este cea pe care o poti gasi aici. Aceasta pudra HD are o textura fina care se adapteaza la toate nuantele de ten, are un efect matifiant, fixeaza fondul de ten si iti ofera un look impecabil de durata, pe care il vei putea imortaliza in pozele pe care le vei face alaturi de cei dragi.

Pune-ti trasaturile in valoare cu ajutorul unei palete pentru conturare

Acest produs de machiaj poate fi folosit pentru a crea umbre, pentru a-ti scoate in evidenta pometii, dar si pentru a-ti subtia nasul si barbia. Paleta de conturare nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa de makeup, mai ales ca te poate ajuta sa iti pui in valoare trasaturile si sa-ti ascunzi defectele.

De asemenea, din kit-ul pentru conturare trebuie sa faca parte si iluminatorul. Aplicat pe partea superioara a pometilor, pe podul nasului si in colturile interioare ale ochilor, acest produs ii va adauga machiajului de Craciun stralucire si rafinament!

Aplica pigmenti pe pleoape

Un machiaj de Craciun trebuie sa arate deosebit, motiv pentru care ar trebui sa folosesti nuante metalizate de pigmenti. Aceste farduri reflecta lumina, asa ca iti vor oferi o stralucire aparte. Poti alege nuante indraznete, iar daca iti doresti un efect de-a dreptul spectaculos, incearca pigmentii fulgi Mermaid Song, pe care ii vei gasi pe site-ul nostru. Acestia au dimensiuni mari si ofera o stralucire ca de oglinda, cu efect cameleonic.

Contureaza-ti buzele cu un ruj mat

Atunci cand realizezi machiajul de Craciun, nu uita sa aplici si un ruj mat care sa se mentina pe buze pentru o perioada indelungata de timp. Pe Melkior.ro vei gasi rujuri lichide cu o textura mata, in nuante intens pigmentate, care nu usuca buzele si care asigura o acoperire maxima dintr-o singura aplicare. Nuantele din care poti alege sunt extrem de variate, asa ca vei gasi cu siguranta rujul potrivit pentru machiajul pe care iti doresti sa-l realizezi.

La final, nu uita de fixatorul de makeup, un produs care ofera o senzatie de prospetime si prelungeste rezistenta machiajului, fara sa incarce tenul.

Melkior.ro iti ofera toate produsele de care ai nevoie pentru realizarea unui makeup de exceptie. Prinde ofertele si comanda-le la un super pret!