Halloween-ul este una dintre cele mai vechi sarbatori care se pastreaza si in prezent. Este sarbatorit in noaptea de 31 octombrie si este de origine celtica, inspirat din festivalul Samhain. Celtii credeau ca in ziua de Samhain, granita dintre lumea aceasta si cea de dincolo este slabita, iar spiritele, bune sau rele, o pot traversa.

Halloween-ul s-a raspandit in secolul al XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii, iar numele sau provine din limba engleza, de la expresia “All Hallows’ Even” - numele sarbatorii crestine a tuturor sfintilor. Este o sarbatoare distractiva, in care oamenii se costumeaza in personaje infricosatoare.

Femeile, insa, pot adauga o nota HOT costumatiei lor. Daca vrei sa sarbatoresti Halloween-ul, poti opta, de exemplu, pentru un costum de vrajitoare sexy! Ai nevoie de o rochie neagra indrazneata, de manusi, o palarie de vrajitoare, o pereche de botine negre cu toc si, bineinteles, de un machiaj pe masura.

Nici macar nu trebuie sa fii neaparat invitata la o petrecere de Halloween! Poti celebra aceasta sarbatoare alaturi de partenerul tau, care cu siguranta va fi extrem de incantat de costumatia pe care ai ales-o.

Produse de machiaj pentru Halloween

La capitolul machiaj - Halloween, Melkior te poate ajuta! Tinuta va trebui sa o cauti in magazinele de imbracaminte, dar produsele de makeup le poti comanda direct de pe site-ul Melkior sau le poti gasi in cadrul magazinelor noastre fizice.

Outfit-ul tau trebuie completat de un machiaj bine realizat, potrivit pentru personajul pe care il interpretezi. De aceea, in randurile urmatoare, iti vom dezvalui ce produse de makeup ai nevoie de Halloween!

Pentru ochi

O costumatie specifica pentru aceasta sarbatoare necesita un contur intens al ochilor, care poate fi realizat cu:

  • Tusul de ochi - pe site-ul nostru vei gasi eyelinere usor de folosit, mate, rezistente, care nu se intind si care te pot ajuta sa creezi linii dramatice si precise. Poti alege un tus in forma de creion sau unul sub forma de fard, pe care il poti aplica cu ajutorul unei pensule de machiaj.
  • Creionul de ochi Khol - in cazul in care nu iti plac eyelinerele, poti crea linii dramatice cu ajutorul unui creion de ochi intr-o nuanta inchisa. Pe Melkior vei gasi creioane cu o formula rezistenta si confortabila, care au o compatibilitate excelenta cu pielea.
  • Fardurile de pleoape - pentru ca machiajul sa fie reusit, ai nevoie si de farduri de pleoape in nuante inchise. Poti alege un fard clasic, tip crema, copt sau un fard lichid.
  • Mascara - din trusa de machiaj pentru Halloween, nu poate lipsi un rimel care sa-ti alungeasca genele, sa le ofere volum si intensitate.
  • Genele false - daca iti doresti un efect si mai dramatic, trebuie sa iti pui gene false. Pe site-ul nostru vei gasi o gama larga, iar astfel iti vei putea alege genele potrivite pentru tine si costumatia aleasa.

Pentru ten

Conturul fetei este foarte important atunci cand vine vorba despre machiajul de Halloween, motiv pentru care nu-ti pot lipsi aceste produse:

  • Baza de machiaj - este esentiala daca vrei ca tenul tau sa fie mat, neted si catifelat. Alege baza potrivita pentru tenul tau de pe Melkior si vei obtine un makeup impecabil, extrem de rezistent!
  • Fondul de ten - cu siguranta vrei sa iti acoperi imperfectiunile si vrei sa obtii un aspect uniform al tenului, motiv pentru care ai nevoie de un fond de ten realizat din ingrediente de calitate superioara. Poti gasi aici fondul de ten potrivit pentru tine.
  • Pudra - dupa ce ai aplicat fondul de ten, fixeaza-l cu ajutorul unei pudre. Iar daca planuiesti sa faci multe fotografii sau sa te filmezi de Halloween, opteaza pentru pudra HD translucida si vei arata senzational.
  • Paleta pentru conturare - daca iti doresti sa te machiezi ca o adevarata profesionista, trebuie sa iti intensifici umbrele naturale ale fetei cu ajutorul unei palete pentru conturare. Aceasta te poate ajuta sa iti pui in evidenta pometii, linia mandibulei, sa iti subtiezi vizual nasul si sa creezi multe alte efecte deosebite.
  • Fixatorul de machiaj - pentru ca machiajul tau sa reziste toata noaptea in cea mai buna stare, aplica la final un fixator de calitate.

Pentru buze

De Halloween, trebuie sa iti pui in valoare buzele cu nuante inchise, dar seducatoare. De aceea, ai nevoie de:

  • Creionul pentru conturul buzelor - este important ca acesta sa aiba nuanta rujului pe care urmeaza sa-l aplici si sa detina o mina fina, cremoasa, care sa-ti ofere o acoperire buna. Descopera gama de creioane Melkior si comanda nuanta de care ai nevoie!
  • Rujul mat - de Halloween, cu siguranta nu vrei sa fii nevoita sa iti retusezi mereu rujul, motiv pentru care trebuie sa alegi un ruj mat, rezistent la transfer, care sa se mentina intr-o stare impecabila pe buze toata noaptea!