Rezistent la apa. Culoare intensa. Mina moale. Consistenta de gel. Conturare precisa.

Ai ghicit despre ce produs cosmetic poate fi vorba? Toate femeile isi doresc buze senzuale, asa ca Melkior a creat creionul contur pentru buze rezistent in doua nuante superbe: Pink Nude (ref.12150) si Brown Nude (ref. 12151).

Care sunt atu-urile Creionului Contur Buze Rezistent? Are mina cremoasa si culoare intensa ce aluneca usor peste buze si le defineste cu usurinta. Consistenta de gel a minei asigura o aplicare precisa si un contur perfect. Ofera o finisare mata, de lunga durata. Se bazeaza pe o formula rezistenta la apa, usoara si flexibila care nu va pata si nu se va transfera. Suficiente motive ca sa-l ai in trusa ta de machiaj.

Cum se foloseste LONGLASTING LIPLINER PENCIL? Poate fi aplicat direct pe buze, redesenand buzele sau conturand forma lor naturala. De asemenea, poate fi aplicat pe toata suprafata buzelor pentru a prelungi rezistenta rujului. E clar ca iti va pune in evidenta frumusetea buzelor!

Trebuie sa stii ca varful se intretine simplu, prin ascutire. Iar pentru indepartare trebuie sa folosesti un demachiant special pentru produse rezistente.

Alege nuanta preferata si poart-o pe buzele tale!