Iti doresti sa ai mereu o piele neteda, fina, fara fire de par inestetice, dar te-ai saturat sa mergi regulat la saloanele de infrumusetare? Ei bine, exista o solutie simpla pentru tine: epilarea cu ceara acasa. Pentru a scapa de parul nedorit de pe corp, nu trebuie sa mergi neaparat la un salon, deoarece poti face acest lucru chiar in confortul locuintei tale!

Indiferent de anotimp, este normal sa iti doresti sa ai o piele catifelata, cu un aspect impecabil, iar cu ajutorul unor produse de calitate de pe Melkior.ro, vei reusi sa obtii aspectul dorit acasa. Pe site-ul nostru vei gasi ceara traditionala, dar si cartuse cu ceara roll-on, pentru toate tipurile de piele. Opteaza pentru epilare cu ceara acasa si vei obtine look-ul mult dorit, fara sa mai cheltuiesti sume mari de bani la salonele de infrumusetare si fara sa mai depinzi de programul de lucru al acestora.

Cum poti sa te epilezi cu ceara traditionala sau cea de tip roll-on?

Daca vei alege metoda clasica de epilare cu ceara acasa, atunci trebuie sa stii ca vei avea nevoie de un incalzitor de ceara. Asa cum ii spune si numele, aparatul va incalzi ceara, pe care o vei putea intinde apoi pe piele. Temperatura ridicata va dilata porii si va facilita eliminarea lor. Urmatorul pas este, bineinteles, sa indepartezi parul inestetic prin smulgere.

Recomandarile specialistilor

1. Daca parul care trebuie eliminat este foarte lung, este indicat sa fie scurtat mai intai. Atunci cand firele de par lungi sunt smulse, durerea pe care o vei percepe va fi mai intensa. De asemenea, nu este recomandat sa te epilezi nici atunci cand parul este foarte scurt.

2. Inainte sa incepi epilarea cu ceara acasa, exfoliaza-ti pielea, pentru a elimina celulele moarte ramase pe suprafata ei. Acest pas va preveni aparitia cosurilor sub piele si va usura intregul proces de epilat.

3. Inainte sa te epilezi cu ceara, fa un dus sau o baie calda. In acest mod, vei deschide porii, pregatind pielea pentru epilare.

4. Imediat dupa ce ai indepartat banda cu ceara de pe piele, pune presiune cu mana pe zona epilata. De ce? Pentru a elimina durerea si a calma pielea.

5. Evita sa te epilezi in timpul perioadei menstruale. Din cauza cresterii sensibilitatii, in aceasta perioada exista riscul sa te confrunti cu dureri mai puternice decat in mod normal.

6. In cazul in care ai pielea foarte sensibila, dupa ce ai terminat epilarea cu ceara acasa, aplica gheata pe zonele afectate de epilare. Gheata va calma inflamatia si va elimina riscul aparitiei iritatiilor.

7. Foloseste produse hidratante dupa epilare. Un ulei sau o crema hranitoare ii va oferi pielii tale aspectul catifelat dupa care tanjesti.

Atentie! Intrucat pielea ta va fi sensibila dupa epilare, este recomandat sa astepti cel putin 24 de ore pana la expunerea la soare. Daca nu vei tine cont de acest sfat, risti sa te confrunti cu arsuri sau iritatii pe piele din cauza razelor ultraviolete ale soarelui.

Tine cont de recomandarile specialistilor si vei obtine o piele catifelata, fara sa te confrunti cu iritatii sau dureri intense! Alege ceara potrivita pentru pielea ta si bucura-te de un look impecabil!