Au trecut 10 ani de cand ai facut cunostinta cu primul produs Melkior. Intre timp, am creat mii de produse pentru look-ul tau! Propuneri elegante sau indraznete, de zi sau de seara, clasice sau romantice, sofisticate sau simple, modene sau vintage, stralucitoare sau naturale. Am ales 10 produse care au scris istorie in cei 10 ani, asa ca hai sa le trecem impreuna in revista.

 

 

FARD DE PLEOAPE

Fardul de Pleoape Melkior are textura fina si matasoasa. Gama cromatica cuprinde numeroase nuante ce pot fi combinate intr-o multime de look-uri incredibile. Formula catifelata face ca aplicarea sa fie foarte usoara. De remarcat, rezistenta indelungata a fardurilor Melkior si acoperire excelenta. Colectiile cuprind farduri clasice, mate, perlate, sidefate, coapte, lichide, metalice, ultrametalice, 3D, crema, lichide, pudra libera, dar si sub forma de pigment si glitter. Ai de unde alege! Iar faptul ca iti poti face palete personalizate, este de-a dreptul wow.

 

CREION DE OCHI KHOL

Creionul Contur pentru Ochi Khol Kajal Melkior are culoare bogata si pigmentata si confera intensitate privirii. Mina cu textura moale asigura o aplicare confortabila si usoara. Formula este rezistenta si confortabila, asigurand compatibilitate excelenta cu pielea. Se poate aplica direct pe pleoapa superioara, inferioara, cat si pe conjunctiva. Incalzita in prealabil, mina poate fi folosita ca un fard cremos. Varful se intretine simplu, prin ascutire. Creioanele 24H sunt foarte rezistente.

 

MASCARA

Mascara confera volum, separa genele, hidrateaza, nu curge, nu se intinde, este rezistenta, asigura acoperire maxima. Iar produsul pe baza de formula waterproof este imbogatit cu ceara si polimeri pentru un volum de invidiat. In afara de negru intens exista si varianta albastru electric, mascara blue.

 

TUS

Tusul de Ochi Lichid Melkior are culoare intensa, este rezistent, nu se intinde, se usuca rapid, cu aspect mat. Formula este potrivita pentru ochi foarte sensibili. Are aplicator inovator din nylon pentru a crea linii dramatice si precise. Foloseste-ti imaginatia pentru a crea machiaje sofisticate!

 

GENE FALSE

Individuale, cu banda, 3D, fantezie, luxury, seturi > poti alege tipurile de Gene False Melkior care se potrivesc pentru look-urile tale. Sunt foarte usoare, simplu de aplicat, cu un aspect natural, putand fi purtate atat la un machiaj de zi, cat si la unul de seara. Pot fi reutilizate. Ai la dispozitie gene false realizate din par natural sau sintetic, smocuri sau cu banda, realiste sau fanteziste. Alege ce iti pune in evident privirea!

 

RUJ

Clasice, mate, cremoase, shiny, lichide, metalice > multe optiuni pentru alegerea rujului preferat. Si culorile, de asemenea. Vei obtine buze machiate de la prima aplicare, cu o senzatie placuta pe buze, in culori de lunga durata. Unele sunt imbogatite cu vitamina E. Meriti sa te simti frumoasa si speciala cu rujul potrivit! Mai ales daca este creat de make-up artist Ana Cucuta, impreuna cu care am lansat nuanta Sugar Nude. Si sa nu uitam de best seller-ul Alexia, rujul lichid mat creat de Alexia Eram.

 

PUDRA

E clar ca nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de machiaj Pudra, fie ca este compacta sau libera. Cu ea obtii rezistenta fondului de ten, asiguri aderenta fardului de pleoape si a fardului de obraz si uniformizezi nuanta tenului tau. Pudra libera este recomandata unui machiaj de zi, cu aspect natural, iar Pudra Compacta ofera machiajului de noapte un aspect profesional.

 

FOND DE TEN

Daca esti in cautarea machiajului perfect, ai ajuns in locul potrivit! Melkior a creat Fond de Ten fluid, cu acoperire mare, pentru definire, waterproof. Fondul de ten te ajuta sa acoperi orice defect, orice imperfectiune, chiar roseate. In acelasi timp, este o bariera impotriva razelor soarelui, vantului si a aerului conditionat, protejandu-ti tenul intreaga zi. Alege nuanta potrivita si foloseste-o impreuna cu baza de machiaj si pudra, si vei obtine aspectul pe care ti l-ai dorit mereu!

 

LAC DE UNGHII

Lacul de Unghii Melkior inseamna o explozie de culori si texture: clasice, mate, lucioase, glitter, respirabile, cu efect shiny, holografice, 3 in 1. Nu-ti ramane atceva de facut decat sa-ti alege nuantele preferate pentru un aspect glamour al unghiilor tale sau pentru o manichiura naturala. Atu-ul lor? Rezistenta indelungata, acoperirea foarte buna si uscarea rapida. Nu uita de celelalte categorii de produse cosmetice dedicate manichiurii: degresant, lac de baza pentru ca oja sa adere cat mai bine pe unghie, lac de protectie pentru un plus de rezistenta.

 

OJA SEMIPERMANENTA

Unul dintre cele mai apreciate aspecte ale manichiurii cu Oja Semipermanenta Melkior este naturaletea pe care o asigura unghiilor tale. In plus? Nu necesita pilirea unghiei, este foarte lucioasa, e rezistenta si se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false. Gama cromatica create de Melkior este bogata si cuprinde atat ojele semipermanente clasice, cat si highly pigmented, cat eye, gummy base and colour. Alege preferata ta!