Iti mai amintesti scena iconica din filme, in care o femeie de o frumusete ravasitoare isi face aparitia zambind seducator, etaland pe buzele perfecte un ruj rosu aprins absolut demential? Sau  ti s-a intamplat sa vezi intrand intr-un restaurant o prezenta feminina atragatoare, iar ochii sa iti ramana pironiti la efectul hipnotizant al rujului?

 

Da, acest accesoriu poate cuceri inimi si intoarce cu siguranta capetele domnilor, daca este folosit cu bun-gust. Iti vine sa crezi ca si tu te poti transforma intr-o zeita irezistibila cu ajutorul unor rujuri mate?

 

Un ruj bine ales si aplicat corect poate inlocui cu succes un machiaj complet. In combinatie cu un ten curat, ingrijit atent, acesta va scoate in evidenta frumusetea naturala a chipului tau, fara niciun alt artificiu. Forma buzelor si aspectul danturii vor fi aduse de asemenea in prim-plan, asa ca ar fi bine sa te ocupi si de intretinerea acestora.

 

Atunci cand aplici rujuri mate, pielea buzelor trebuie sa fie fara cusur. Daca stii ca ai buze uscate sau crapate, incepe mai intai cu un tratament de exfoliere si hidratare intensiva cu produse corespunzatoare. Balsamul de buze te poate salva rapid din aceasta situatie. 

 

Dupa obtinerea aspectului neted si moale, poti trece la selectarea rujului preferat, iar aici ai de unde alege! In colectia de rujuri mate lichide sau solide vei gasi cele mai variate culori in ton cu tendintele actuale. Rujul rosu nu ar trebui sa lipseasca din trusa niciunei femei cu personalitate puternica. Deosebit de elegant, poate fi purtat de la primele ore ale diminetii, la birou, la un costum business sau la o rochie de seara. Cu siguranta nu vei trece neobservata in acea zi!

 

Un ruj mat nude e indicat atunci cand doresti sa te prezinti cu un aspect mai cuminte, discret, usor rezervat, mergand foarte bine la machiajul natural "no makeup". Este la fel de elegant si  alaturi de tinutele office, casual sau de ocazie.

 

Daca iti place stilul Gothic, Rock, Punk, de "fata rea", poti opta pentru rujurile mai inchise la culoare, cum ar fi visiniu sau maro. Nuantele deschise cu tonuri vesele sunt numai bune in zilele de vara sau atunci cand vrei sa aduci o raza de soare intr-o zi mohorata.

 

E posibil ca, in unele cazuri, aromele delicioase de vanilie sau caramel sa te ispiteasca sa le "mananci" de pe buze. Insa nu trebuie sa iti faci griji, acestea au o rezistenta de lunga durata si asigura acoperire maxima dintr-o singura aplicare.

 

Multi cred ca articolele din gama de rujuri mate usuca buzele, insa compozitia cu ingrediente hidratante nu are acest efect, lasandu-le catifelate. Au o consistenta cremoasa, cu uscare rapida ce permite totodata conturarea buzelor pana la obtinerea rezultatului dorit. Pentru realizarea unui contur perfect sau pentru umplerea suprafetei buzelor, foloseste si creionul. Vei prelungi astfel durabilitatea rujului.

 

Testeaza cu mult curaj colectia de rujuri mate in culori intense si indraznete de la melkior.ro! Iesi in evidenta si lasa personalitatea ta sa vorbeasca prin intermediul acestor produse atat de indragite. Ce poate fi mai seducator decat un ruj aplicat impecabil? Fa-ti frecvent o bucurie si inveseleste-ti ziua cu cele mai frumoase culori!