Melkior incepe toamna cu o oferta speciala la unul dintre cele mai cautate produse pentru manichiura: oja semipermanenta. In luna septembrie iti oferim un super pret la acest produs, pentru ca tu sa poti achizitiona nuantele potrivite pentru toamna.

Unghiile unei femei trebuie sa arate impecabil in fiecare zi. Ele reprezinta cartea noastra de vizita, motiv pentru care este important sa ne asiguram ca au un aspect de nota 10. Iar pentru ca vara s-a incheiat, in randurile urmatoare am decis sa-ti prezentam nuantele de oja semipermanenta care sunt in trend in aceasta toamna!

1. Albastru imperial

Daca te-ai mentinut la curent cu tendintele ultimilor ani, cu siguranta ai observat ca albastrul a devenit noul negru. Ei bine, toamna anului 2021 nu reprezinta o exceptie. Albastrul este culoarea ideala pentru tinutele de tip office, iar daca vrei sa porti o nuanta cu adevarat deosebita, poti opta pentru albastru cremos, deschis, care transmite rafinament si eleganta. Alege: Ever Macaw, Ever Breeze, Ever and Ever, Ever Emperor, Ever Surfing, Ever Sea.

2. Rosu pasional

Din colectia ta de oje semipermanente nu poate sa lipseasca toamna aceasta nuanta rosu cranberry. Este o culoare potrivita atat pentru unghiile lungi, cat si pentru cele scurte, si este ideala pentru orice tip de tinuta. Alege: Ever Red, Ever Classic, Ever Passion, Ever Fun, Ever Sangria, Ever Intense, Ever Hibiscus.

3. Ciocolata cu lapte

Aceasta este o alta nuanta care nu trebuie sa-ti lipseasca toamna. Iar daca iti place ciocolata, chiar si cea cu lapte, cu siguranta vei adora sa regasesti aceasta nuanta si pe unghiile tale. Se potriveste de minune la tinutele casual, formate din pulovere subtiri, pantaloni, fuste sau rochii si are un aspect uimitor pe orice forma de unghii. Alege: Ever Jam, Ever Paradox, Ever Love, Ever Wine, Ever Kiss, Ever Lust, Ever Magnolia Bordeaux.

4. Gri inghetat

In cazul in care iti plac nuantele deschise de oja semipermanenta, atunci aceasta este alegerea perfecta pentru tine. Nuanta gri inghetat este apropiata de culoarea alba, dar are un finish elegant, ideal pentru tinutele office, dar si pentru cele pe care le porti la evenimentele speciale. Alege: Ever Milky, Ever Dust, Ever Dusk, Ever Fog.

5. Gri cu particule stralucitoare

Adori glitterul pe unghii? Atunci toamna aceasta poti incerca oja gri cu particule stralucitoare. Aceasta are un aspect metalizat si poate fi purtata la ocaziile festive, dar si la tinutele de zi cu zi create conform celor mai noi tendinte din moda. Alege: Ever Glam, Ever Silver, Ever Sparkle, Ever Stars, Ever Diamond.

Avantajele ojei semipermanente

  •          Se usuca rapid. Spre deosebire de oja clasica, cea semipermanenta se usuca in doar cateva secunde. Nu mai trebuie sa stai stresata ca iti vei strica manichiura in prima jumatate de ora de la aplicarea ei, asa cum se intampla in cazul ojei clasice.
  •          Rezista pe unghii 3-4 saptamani. Daca vrei sa nu mai fii nevoita sa-ti faci manichiura o data la cateva zile, ai nevoie de oja semipermanenta Melkior. Este realizata din ingrediente de calitate superioara si se mentine in cea mai buna stare pe unghii timp de aproximativ o luna.
  •          Nu trebuie sa urmezi cursuri de specialitate pentru a o putea aplica. Oricine poate aplica oja semipermanenta. Nu este necesar sa urmezi anumite cursuri, deoarece pasii de aplicare sunt simpli (citeste aici mai multe detalii).

Mai mult decat atat, aceasta oja nu iti deterioreaza unghiile, ci din contra! Ea le intareste si le ajuta sa se mentina la forma si dimensiunile pe care ti le doresti. Descopera oferta lunii septembrie si comanda acest produs la cel mai avantajos pret!