Visezi de multa vreme sa ai un par voluminos, la fel ca modelele din reclame? Il poti obtine chiar acasa, daca folosesti un sampon de calitate si tii cont de cateva sfaturi utile.

In cazul in care nu esti multumita de aspectul parului tau, probabil ca ai inceput sa cauti cel mai bun sampon pentru volum. Un produs de calitate iti poate ajuta parul sa capete vitalitate si sa obtii look-ul dupa care tanjesti de multa vreme.

De aceea, vrem sa iti prezentam samponul pentru volum pe care il vei regasi pe site-ul nostru. Acesta nu contine sulfati, compusii frecvent utilizati in crearea acestor produse care pot indeparta pe langa murdarie si uleiurile naturale de la nivelul scalpului, precum si umiditatea din firele de par. Ei pot determina deshidratarea podoabei capilare si aparitia alergiilor si a iritatiilor la nivelul scalpului.

Daca parul este deshidratat, aspectul sau are de suferit, fiind necesara folosirea unui sampon profesional, asa cum este cel de pe Melkior.ro. Acesta va intari fibra capilara si va restaura fiecare fir de par, pentru ca aspectul final sa fie demn de invidiat.

Cum se foloseste samponul pentru volum?

Simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa aplici samponul pe parul umed, sa masezi pana la obtinerea spumei si sa clatesti.

Sfaturi utile pentru un par cu volum

Pe langa folosirea unui sampon profesional pentru volum, iti oferim cateva recomandari care iti vor fi de folos!

1. Schimba-ti din cand in cand cararea. Daca obisnuiesti sa-ti lasi cararea mereu pe o parte, o poti schimba pentru a obtine mai mult volum. Atunci cand parul se aranjeaza, de exemplu, automat pe partea stanga, el nu va mai avea volum, ci va sta lipit de cap, deoarece asa a fost “educat” de foarte mult timp.

De aceea, daca vrei sa te bucuri de mai mult volum, ar trebui iti schimbi cararea din cand in cand. Pont: Pentru ca el sa se aranjeze cu adevarat bine, modifica-i cararea atunci cand este inca umed.

2. Foloseste spuma de par. Acesta este un alt produs care te poate ajuta. Pe langa faptul ca iti poate fixa buclele, o spuma de par iti poate fi de ajutor, atunci cand podoaba ta capilara este lipsita de vitalitate.

3. Nu mai aplica balsamul la radacina parului. Nu toate femeile stiu ca balsamul nu trebuie aplicat la radacina firelor de par, pentru ca le poate ingreuna, lipsindu-le astfel de orice fel de volum.

4. Utilizeaza o perie rotunda, de dimensiuni mici. Atunci cand iti aranjezi parul, este recomandat sa folosesti o perie mica si rotunda, daca iti doresti sa obtii mai mult volum. De ce? Pentru ca o perie de dimensiuni mari, chiar daca este mai usor de folosit, poate aplatiza parul.

5. Dormi cu parul prins in coc. Elasticul de par folosit pe timp de noapte te poate ajuta sa obtii a doua zi volumul pe care ti-l doresti. Asadar, dupa ce ti-ai spalat parul, iar el este inca putin umed, il poti prinde intr-un coc, cu un elastic de par care sa nu-l stranga foarte tare, si dormi asa cu el, pentru a obtine dimineata un hairstyling demn de remarcat!