Se spune ca mainile tradeaza varsta, iar pentru ca sunt expuse la diversi factori, ele pot afisa timpuriu semne de imbatranire. De aceea, daca vrei sa eviti acest lucru, este important sa iti hidratezi mainile zilnic.

Trebuie sa stii ca pielea de pe partea superioara a mainilor este diferita fata de cea din zona palmelor. Ea este mult mai subtire si are mai putine glande sebacee, asa ca se poate usca extrem de rapid.

Atentie! Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa neglijezi pielea din zona palmelor, deoarece este mai groasa. Recomandarea specialistilor este sa folosesti o crema de maini intensiv reparatoare, pentru ca atat zonele cu piele mai groasa, cat si cele cu piele subtire sa fie hidratate in profunzime.

Activitatile zilnice iti pot imbatrani mainile. Factori precum spalatul pe maini, contactul cu substante chimice si temperaturile extreme iti pot deteriora pielea, dar pentru ca acesti factori nu pot fi evitati, trebuie sa aplici frecvent o crema de maini.

Iata de ce este recomandat sa folosesti in fiecare zi acest produs!

Pentru ca mainile imbatranesc mai repede

Asa cum am mentionat si mai sus, exista mai putine glande sebacee, motiv pentru care pielea din zona mainilor se va usca mult mai rapid. In plus, mainile sunt expuse mereu la soare, apa si poluare, ceea ce poate duce la imbatranirea lor prematura, manifestata prin pigmentare, riduri si subtierea pielii.

Pentru a vindeca pielea uscata si crapata

Spalatul des pe maini este necesar, dar el ne poate usca pielea, pana in momentul in care aceasta se poate crapa si rani. Acest lucru se intampla din cauza pierderii uleiurilor naturale si a hidratarii din piele.

De aceea, nu este suficient sa folosesti pentru maini o lotiune obisnuita de corp. Trebuie sa optezi pentru o crema de maini realizata din ingrediente de calitate, deoarece va avea o consistenta mai bogata si o formula mai hidratanta.

Pentru a beneficia de protectie impotriva infectiilor

Pielea crapata este predispusa la infectii bacteriene si virale. Ea poate “gazdui” diversi agenti patogeni si, daca nu vei avea grija ca ea sa se refaca, spalatul pe maini nu te va ajuta foarte mult.

Este important sa nu ajungi in punctul in care pielea sa se deterioreze. Daca vei folosi regulat o crema de maini, vei preveni aceasta problema si te vei bucura de un aspect tanar si sanatos al mainilor!

Pentru a-ti proteja unghiile

Atunci cand iti hidratezi mainile, nu uita sa aplici o cantitate suficienta de crema si pe unghii. Ele sunt predispuse la deteriorare si infectii. Maseaza-ti unghiile cu o crema de maini si vei vedea ca vor deveni mai rezistente si mai sanatoase.

Incearca produsele Melkior pentru ingrijirea mainilor!

Pe langa produse de machiaj, pe site-ul nostru gasesti si cosmetice de calitate. In ceea ce priveste ingrijirea mainilor, iti punem la dispozitie 3 produse:

  • Crema de maini intensiv reparatoare - 50 ml - protejeaza, calmeaza si hidrateaza pielea;
  • Gomaj pentru maini - 200 ml - exfoliaza si hraneste pielea;
  • Masca pentru maini - 200 ml - hidrateaza, hraneste si catifeleaza pielea.

Asadar, daca iti doresti ca mainile tale sa se mentina in cea mai buna forma, trebuie sa ai grija de ele! Foloseste produsele Melkior si bucura-te de rezultate!