Fiecare parte a corpului nostru merita o ingrijire corespunzatoare. Iar pentru ca parul este foarte important pentru orice femeie, nu il putem neglija. La fel ca si tenul, el are nevoie de produse de calitate care sa il hidrateze si sa-i ofere stralucire.

Parul este expus multor factori nocivi, asa cum este poluarea, dar mai ales la aparatele de ondulat si indreptat care folosesc temperaturi mari. De aceea, din rutina ta de ingrijire nu ar trebui sa lipseasca masca de par. Ea ofera vitalitate, stralucire si poate chiar regenera firul de par, astfel incat sa te bucuri de o podoaba capilara bogata si sanatoasa.

Ce este masca de par?

Acest produs este de fapt un tratament bazat pe uleiuri, unturi si alte ingrediente nutritive. O masca special creata pentru par va avea rezultate mult mai bune decat un sampon obisnuit in ceea ce priveste hidratarea si repararea parului. Bineinteles, acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa te lipsesti de sampon, ci ca este recomandat sa utilizezi si o masca de calitate, asa cum vei gasi pe site-ul nostru.

Cum sa folosesti o masca de par?

Din fericire, mastile de par sunt usor de folosit si integrat in rutina de ingrijire a parului, mai ales ca de obicei inlocuiesc balsamul. Iata cum se foloseste o masca:

Pasul 1: Samponeaza-ti parul, iar apoi clateste-l.

Pasul 2: Aplica masca de par prin miscari delicate. Atunci cand aplici acest produs, nu trebuie sa-ti agresezi parul, ci trebuie sa-l rasfeti si sa te asiguri ca masca a ajuns pe fiecare fir de par.

Pasul 3: Lasa masca sa actioneze timp de cateva minute. Vei gasi pe ambalajul fiecarei masti intervalul de timp necesar. Pont: mastile de hidratare pot fi lasate pe par mai mult timp pentru o actiune mai profunda.

Pasul 4: Clateste-ti parul bine, pana cand nu mai ramane nicio urma de produs.

Pasul 5: Elimina excesul de apa din par cu un prosop, iar apoi aranjeaza-ti parul asa cum faci in mod obisnuit.

Cat de des ar trebui sa folosesti o masca de par?

Specialistii recomanda folosirea unei masti de par cel putin o data pe saptamana, dar daca parul tau este deteriorat si greu de aranjat, o poti folosi la fiecare spalare, daca nu exista alte indicatii pe ambalajul ei.

Bucura-te si tu de un par sanatos, demn de invidiat!

O masca de par nutritiva poate face o mare diferenta atunci cand vine vorba de rezistenta si stralucirea parului. Iar daca ai parul vopsit, decolorat sau folosesti metode de styling pe baza de caldura, atunci este foarte important sa folosesti acest tip de produs.

In acest mod, parul tau va deveni mai moale, mai flexibil si mai usor de aranjat. Nu se va mai rupe de fiecare data cand il periezi si va deveni mai puternic. Pe Melkior.ro vei gasi produse pentru orice necesitate! In functie de nevoile tale, poti opta pentru o masca de par hidratanta, reparatoare, pentru volum si pentru stralucire. Sunt realizate din ingrediente de top si au preturi avantajoase. Descopera gama de produse si achizitioneaza masca de care are nevoie parul tau!