Este adevarat ca cearcanele iti pot da batai de cap prin aspectul lor inestetic, dar daca vrei sa alungi urmele de oboseala de pe chipul tau, la Melkior vei gasi solutia!

Iti doresti ca tenul tau sa arate impecabil in fiecare moment al zilei? Atunci trebuie sa respecti toti pasii unui machiaj perfect. Si unul dintre ei se refera la acoperirea cearcanelor si a diferitelor imperfectiuni de pe chipul tau. Asadar, un anticearcan cu acoperire mare este alegerea perfecta!

Melkior a creat o noua formula pe care trebuie sa o ai in trusa ta de makeup! Anticearcanul cu acoperire mare ascunde cearcanele si imperfectiunile. De asemenea, reflecta lumina intr-un mod uniform, conferind tenului un aspect proaspat si sanatos. Acest produs are o textura confortabila, cu aderenta imediata la piele, pentru un rezultat natural si de lunga durata!

Cum sa folosesti noul anticearcan creat de Melkior? Se aplica pe pielea curata din jurul ochilor sau doar pe zona cearcanelor cu ajutorul aplicatorului inclus sau a unei pensule. La final, se fixeaza cu pudra pentru un aspect impecabil pe parcursul intregii zile.

Scapa de cearcane si imperfectiuni folosind noul produs creat de Melkior!