Vrei un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei? Iti doresti o senzatie de confort si hidratare dupa ce te-ai machiat? Vrei sa te lasi invaluita de parfum delicat de piersica? Ei bine, Melkior iti pune la dispozitie noua Solutie pentru Fixarea Machiajului.

Merita sa o ai in trusa ta de make-up fiindca prelungeste rezistenta machiajului conferind un aspect ireprosabil pe toata durata zilei.

Iar parfumul delicat cu aroma de piersica este o adevarata incantare.

Acest Fixator de Machiaj se bazeaza pe o formula cu textura usoara, care nu lipeste si nu incarca tenul.

Ingredientele au proprietati hidratante, calmante si emoliente facand-ul recomandabil pentru toate tipurile de ten, dar in special pentru tenul uscat si sensibil. De asemenea, contine extract din flori de nalba recunoscuta pentru proprietatile sale emoliente si calmante. Extractul din flori de tei mentine pielea supla si hidratata si confera o senzatie imediata de prospetime si confort.

Cum se foloseste? Solutia pentru Fixarea Machiajului poate fi folosita atat inainte de aplicarea machiajului, ca baza fixatoare, cat si la finalul machiajului. Trebuie sa agiti flaconul inainte de fiecare folosire si sa pulverizezi pe toata fata, de la o distanta de 15-20 cm.

Descopera efectele uimitoare ale noului fixator de machiaj Melkior!