Vara se apropie cu pasi repezi si trebuie sa te pregatesti la capitolul makeup. Temperaturile ridicate iti pot ruina look-ul, daca nu folosesti produsele de machiaj potrivite.

Cu siguranta si tu iti doresti un aspect lipsit de imperfectiuni care sa se mentina in aceasta stare pe durata intregii zile. De aceea, in randurile urmatoare, iti vom prezenta produsele de makeup care nu-ti pot lipsi din trusa in timpul sezonului estival:

1. Fond de ten rezistent la transfer

Pentru ca acest produs poate reprezenta cheia unui machiaj perfect, trebuie sa il alegi cu atentie. Fondul de ten waterproof este cea mai buna optiune pe timp de vara. El absoarbe excesul de sebum si ramane la “locul lui” toata ziua!

In plus, la Melkior, vei gasi produsul ideal, cu o putere de acoperire mare si un finish mat, dar care nu iti va incarca tenul si nici nu iti va usca pielea. Fondul de ten rezistent la transfer marca Melkior are o formula lejera care nu creeaza un efect de masca, ci ofera un aspect natural.

2. Baza de machiaj

In cazul in care pana acum ai ignorat acest produs de makeup, vara aceasta ar trebui sa-l folosesti, deoarece va creste rezistenta look-ului tau. Baza de machiaj formeaza o bariera intre sebum si fondul de ten, uniformizand in acelasi timp textura tenului tau.

Pe Melkior, vei gasi mai multe tipuri de baze (pentru tenul uscat, gras, mixt, cu rozacee etc.), asa ca vei putea alege produsul ideal pentru tine!

3. Pudra

Pudra este un alt produs care ar trebui sa existe in trusa ta. Ea uniformizeaza intregul look si elimina aspectul lucios al tenului. Foloseste o pudra translucida, cu o textura fina, si te vei bucura de un aspect mat, cu un finisaj impecabil!

4. Bronzer

Pentru a obtine acel look “sarutat de soare”, ai nevoie pe timpul verii si de o pudra bronzanta pe care sa o aplici pe frunte, barbie si pometi. Cu ajutorul ei, vei arata excelent in fiecare zi, chiar daca nu ai petrecut mult timp la plaja!

5. Mascara waterproof

Vara, trebuie mereu sa-ti retusezi frecvent machiajul, deoarece rimelul se intinde? Daca vei folosi o mascara rezistenta la apa, asa cum este cea creata de Melkior, nu te vei mai confrunta cu aceasta problema! Acest produs nu se intinde, ci ramane intr-o stare perfecta pe gene pana in momentul in care te vei demachia.

Rimelul waterproof separa genele, ofera acoperire maxima pe intreaga lor lungime si un volum demn de invidiat. Foloseste-l in timpul sezonului estival si bucura-te de un look de nota 10!

Alte produse de machiaj utile vara:

  • Luciul de buze. Daca vrei sa obtii un aspect luminos si stralucitor, aplica pe buze un gloss in nuanta care ti se potriveste cel mai bine.
  • Pigmenti. Pentru un look cu adevarat radiant, ai nevoie de pigmenti. Pe cei in nuante deschise ii poti folosi pentru machiajul de zi, iar pigmentii in nuante indraznete ii poti aplica atunci cand te pregatesti sa mergi la o petrecere sau la un eveniment privat.
  • Iluminator. Vrei un machiaj natural, dar care sa arate profesional? Aplica pe pometi, pe varful nasului si pe punctul cel mai inalt al sprancenelor o pudra luminoasa si vei capta garantat toate privirile!