Melkior a creat o gama noua de pensule machiaj profesionale. Daca vrei sa te machiezi ca o adevarata profesionista, atunci trebuie sa ai in trusa de makeup aceste pensule. Ele te vor ajuta sa realizezi mai bine, mai corect si mai precis machiajul pe care ti-l doresti!

 

PENSULA EYELINER PRO E02

In cazul in care vrei sa trasezi linii precise, atunci acest tip de pensula este perfect pentru tine. Pensula a fost creata special pentru aplicarea eyelinerului si este prevazuta cu un maner lung si ergonomic. In plus, are o prindere hexagonala ce confera un control ferm si precizie.

Merita sa folosesti noua pensula Melkior, pentru ca este rezistenta si usoara. Ea este creata din par de zibelina, taiat special pentru a permite trasarea liniilor precise.

 

PENSULA MICA PENTRU ESTOMPARE PRO B02 & PENSULA MEDIE PENTRU ESTOMPARE PRO B04

Nu stii cum poti mixa si estompa cat mai bine fardurile pentru machiajul pleoapelor tale? Ei bine, acum ai la dispozitie noile pensule de machiaj profesionale create de Melkior!

Sunt prevazute cu un maner lung, ergonomic, si cu o prindere hexagonala ce confera un control ferm si precizie. Pensulele sunt create din par mixt in proportia ideala pentru a putea estompa atat farduri uscate sau cremoase, cat si farduri fluide sau corectoare.

De asemenea, PENSULA MICA PENTRU ESTOMPARE PRO B02 poate fi folosita si pentru a plasa un punct de luminozitate in coltul intern al ochilor. Mixarea si estomparea fardurilor se realizeaza prin miscari circulare.

 

SFAT! Ce trebuie sa stii despre curatarea unei pensule machiaj:

  • Nu cufunda pensulele cosmetice in apa, fiindca se poate deteriora liantul care tine impreuna perii.
  • Tine pensula de machiaj cu perii in jos sub jetul de apa calduta, curat-o usor cu sampon si apoi clateste-o in acelasi mod, sub jetul de apa.
  • Lasa pensulele sa se usuce in mod natural, asezandu-le in pozitie orizontala, avand grija ca perii sa fie drepti.
  • Este important sa mentii pensulele curate. Ele pot reprezenta un adapost confortabil pentru bacterii, motiv pentru care este indicat sa fie curatate dupa fiecare folosire.