Atunci cand ai o manichiura in tonuri nude, te simti cel mai confortabil, nu-i asa? De cate ori te-ai aflat in fata unei palete cromatice si nu ai stiut ce sa alegi, asa ca ai recurs la nude, ca o salvare binevenita?!

E clar, nu esti nici conservatoare, nici nehotarata, ci pur si simplu, acest “nude” a devenit atat de normal incat tuturor ne place sa-l purtam si vara si iarna, si la birou si in vacanta, si la ocazii si zi de zi.

Nu-ti spunem o noutate! Nuantele nude sunt foarte feminine si pot fi asortate usor cu un machiaj in aceleasi nuante, fie ca vorbim despre rujuri sau farduri de pleoape. Desi pare o alegere destul de temperata, asta nu inseamna ca nu este eleganta! Tonurile de nude sunt mereu in voga, foarte des cautate si purtate, indiferent de varsta, preocupare sau ocazie. Ele te pot scoate rapid din orice incurcatura!

Nu-i asa ca si tu ai recurs la oja in tonuri nude fiindca era solutia cea mai la indemana si se potrivea cu orice tip de rochie, pantofi sau poseta? Da, si noua ne place, motiv pentru care am creat o gama intreaga de oje in tonuri cat mai naturale. Cauta oja ta preferata ta in noua colectie Stay Nude:

  •          Illusion (ref.21205, 21841)
  •          Dream (ref.21206, 21842)
  •          Fantasy (ref.21207, 21843)
  •          Birthday (ref.21208, 21844)
  •          Gift (ref.21209, 21845)

Oja lucioasa 3in1 Melkior face parte dintre produsele cele mai indragite si cunoastem motivul: nu necesita aplicarea de Base Coat si Top Coat. Contine ulei de maces recunoscut pentru proprietatile sale de hranire si regenerare. Se usuca rapid, asigura o acoperire foarte buna si prezinta un aspect final lucios. In plus, actioneaza ca un tratament de intarire a unghiilor datorita cheratinei din compozitie.

Te-am convins? Comanda nuanta ta preferata si obtine o manichiura de nota 10!