Coafura de tip “wet look” se mentine in trend. Foarte multe vedete o adopta la diverse evenimente, iar daca si tu vrei sa o incerci, trebuie sa stii ce machiaj sa adopti, pentru ca intregul look sa fie de senzatie!

Acest tip de hairstyling este foarte versatil, fiind potrivit atat la rochii, cat si la costume, iar femeile care il adopta transmit putere, incredere de sine si senzualitate. In cazul in care si tu vrei sa te faci remarcata prin intermediul unei coafuri “wet look”, nu uita de machiaj!

Iata cu ce tipuri de makeup nu ai cum sa dai gres:

1. Machiajul care iti accentueaza buzele

Daca te mandresti cu aspectul buzelor tale si vrei sa le pui in evidenta atunci cand alegi coafura de tip “wet look”, asigura-te ca aplici rujuri mate in nuante intense, asa cum sunt cele rosii sau mov. O astfel de alegere va arata faptul ca esti o femeie sigura pe ea, care merita toata admiratia oamenilor din jur!

Atentie! Atunci cand pui accentul pe buze, machiajul ochilor trebuie sa fie minimalist. Poti opta, de exemplu, pentru farduri de pleoape in nuante de bej sau nude care sa iti contureze ochii intr-un mod subtil, dar reusit.

2. Machiajul care iti accentueaza ochii

In cazul in care preferi un makeup care sa scoata in evidenta frumusetea ochilor tai, poti opta pentru farduri de pleoape in nuante inchise (negru, maro, gri). De asemenea, poti folosi un eyeliner ca sa obtii un contur precis al ochilor si poti aplica o pereche de gene false care sa-ti ofere un look fabulos.

Daca decizi sa completezi coafura “wet look” cu un machiaj intens al ochilor, trebuie sa alegi, insa, o nuanta naturala pentru buze. Un ruj nude va fi alegerea ideala pentru acest tip de machiaj!

3. Machiajul care iti accentueaza naturaletea

Esti o fire discreta si preferi un machiaj la fel? Atunci iti poti completa “wet look-ul” cu un makeup natural in tonuri de maro sau bej. De aceea, iti recomandam sa iti conturezi ochii cu ajutorul fardurilor care au un sidef subtil sau cu o mascara care alungeste genele, iar pe buze sa aplici un ruj cremos, nude, care sa-ti ofere un aspect irezistibil!

La Melkior, gasesti toate produsele de care ai nevoie pentru “wet look”!

Acum ca ai aflat cum sa te machiezi atunci cand vrei sa te faci remarcata prin intermediul unei coafuri “wet look”, trebuie sa stii ca la Melkior vei gasi tot ce ai nevoie pentru un machiaj reusit. Iti punem la dispozitie cosmetice de top la preturi pentru orice buzunar!

Gama noastra de farduri pentru pleoape este larga, asa ca vei gasi atat nuante potrivite pentru un contur intens al ochilor, cat si nuante subtile, pentru un contur discret. De asemenea, poti alege un tus de ochi cu care sa trasezi linii subtiri si precise, o mascara pentru alungire sau volum, gene false cu un efect spectaculos, precum si rujuri mate sau clasice care vor accentua senzualitatea buzelor tale.

Profita de ofertele speciale si comanda de pe Melkior.ro produsele de care ai nevoie pentru un makeup de revista!