Daca iubesti brandul Melkior, atunci probabil stii deja ca am lansat in urma cu cateva luni un fond de ten rezistent la apa. Acest produs reprezinta o adevarata binecuvantare in zilele calduroase de primavara si vara, dar il poti folosi la fel de bine si in zilele racoroase.

Multe femei se intreaba daca este recomandat sa poarte zilnic fondul de ten waterproof, motiv pentru care am decis sa clarificam acest subiect. Produsul nu este creat doar pentru sezonul estival, ci pentru orice anotimp! Aspectul pe care il ofera este impecabil si se mentine in aceasta forma pana la demachiere, asa ca de ce sa nu te bucuri de un look fara imperfectiuni in fiecare zi?

Pe site-ul Melkior, vei gasi un fond de ten rezistent la apa disponibil in 4 nuante, cu o formula lejera, care nu usuca pielea, asa ca te vei simti confortabil dupa fiecare aplicare. Fondul de ten iti va acoperi imperfectiunile, fara, insa, sa creeze un aspect nedorit de masca. Ingredientele din care este creat sunt de inalta calitate si vor absorbi sebumul in exces, lasand un aspect final natural.

Daca ai tenul gras sau mixt, cu siguranta te-ai saturat de modul in care productia de sebum iti “saboteaza” look-ul si rezistenta fondului de ten. Din fericire, aceasta problema va fi de domeniul trecutului, daca vei alege produsul waterproof marca Melkior! In urma aplicarii lui, vei avea un look uniform, mat si extrem de rezistent!

Buretel sau pensula? Cu ce sa aplici fondul de ten?

Nu este gresita nicio varianta, dar trebuie sa stii ca, prin folosirea unei pensule profesionale de machiaj, vei obtine o acoperire mai mare a imperfectiunilor. Buretelul poate realiza doar o acoperire medie, in timp ce o pensula poate acoperi cu succes orice mic defect.

Multe femei evita sa aplice fondul de ten cu ajutorul acestui accesoriu, deoarece considera ca nu au indemanarea necesara pentru a uniformiza corespunzator produsul, motiv pentru care aleg sa foloseasca buretelul. Insa, daca vrei sa obtii un look perfect, achizitioneaza o pensula de calitate si foloseste-o, astfel:

- aplica o cantitate mica de fond de ten waterproof pe pensula;

- distribuie produsul din centrul fetei catre extremitati, prin miscari lineare, atat verticale, cat si orizontale, pana cand aspectul obtinut este uniform.

Indepartarea fondului de ten rezistent la apa

Daca vrei sa folosesti zilnic acest produs, trebuie sa stii si cum sa-l indepartezi eficient inainte de culcare. Pentru ca tenul sa se mentina tanar si sanatos, demachierea trebuie realizata cu atentie. De aceea, dorim sa iti recomandam demachiantul bifazic, un produs care poate indeparta eficient si rapid orice produs de machiaj.

Demachiantul nu este dur cu pielea fetei si poate fi folosit cu incredere si pentru zona ochilor. Un alt avantaj pe care il ofera este ca nu necesita clatire. Asadar, dupa ce il vei folosi, tenul tau va fi curat si pregatit pentru odihna!

Alege Melkior si nu vei fi dezamagita de calitatea produselor comandate! Pe site-ul nostru vei gasi fondul de ten perfect pentru tine, dar si multe alte produse pentru fata, ochi, buze si unghii, toate fiind realizate din ingrediente de top. Prinde ofertele speciale si adauga in trusa de machiaj tot ce ai nevoie pentru un look de nota 10 in fiecare zi!