Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca, pentru a avea un machiaj impecabil intreaga zi, ai nevoie de o baza de machiaj potrivita pentru tipul tau de ten. Cu ajutorul ei, poti obtine un aspect mat si catifelat sau unul luminos si proaspat.

Tu stii cum sa alegi baza pentru machiaj? E suficient sa stii ce tip de ten ai si problema e ca si rezolvata. Melkior a creat 4 formule: pentru ten gras, ten uscat, ten mixt si ten cu roseata.

 

Baza de machiaj MATIFIANTA (ref.13107) este perfecta pentru tenul gras, deoarece absoarbe sebumul in exces. Contine un parfum delicat cu note de lime. Dupa aplicare, aspectul tenului devine mat, neted si catifelat.

Cum se aplica? Aplica pe tot tenul sau doar pe zona T o cantitate mica de produs, exceptand zona perioculara, dupa care poti aplica fondul de ten sau alte produse pe care obisnuiesti sa le folosesti in timpul machiajului. Dupa utilizare, inchide bine ambalajul pentru a evita pierderea continutului.

 

Baza de machiaj HIDRATANTA (ref.13108) este recomandata pentru tenul uscat, sensibil sau matur. Rolul ei este de a hrani, hidrata si proteja pielea fetei. Confera tenului un aspect proaspat si luminos si prelungeste rezistenta fondului de ten. Contine ulei de papaya, bogat in vitamina C, cu proprietati regenerante si anti oxidante.

Cum se aplica? Ai nevoie de o cantitate mica de produs pe care sa o aplici prin miscari circulare pe toata fata, exceptand zona perioculara. Asteapta cateva minute pentru ca baza sa intre in piele, dupa care continua cu aplicarea fondului de ten.

 

Baza de machiaj ILUMINATOARE (ref.13109) se adreseaza tenului mixt, matur sau tenului fumatorilor. Confera un aspect luminos si proaspat, uniformizeaza textura pielii si prelungeste rezistenta fondului de ten. De retinut faptul ca estompeaza petele solare!

Aceasta baza de makeup are in compozitie pigmenti ce reflecta lumina si confera pielii o stralucire naturala si subtila.Formula matasoasa si lejera este imbogatita cu acid hialuronic pentru o hidratare intensa.

In plus, contine vitamina E si extracte vegetale din fruct de Kigelia si arbore de Quillaja, avand proprietati antioxidante, de imbunatatire a elasticitatii pielii si de hidratare.

Cum se aplica? Trebuie sa aplici o cantitate mica pe pielea curata si sa o masezi pe toata fata, exceptand zona perioculara. Asteapta cateva minute pentru ca produsul sa intre in piele, dupa care continua cu aplicarea fondului de ten. Se poate aplica inaintea fondului de ten sau de sine statatoare pentru a obtine o stralucire subtila.

 

NOU! Baza de machiaj CORECTOARE ANTI-ROSEATA (ref.13110) este perfecta pentru pielea afectata de rozacee sau acnee severa. Reda tenului culoarea si aspectul natural si prelungeste rezistenta fondului de ten. Prezinta o consistenta usoara care nu incarca tenul, iar siliconul din compozitie reduce vizibil porii.

Cum se aplica? Se aplica prin miscari circulare pe pielea curata, iar apoi se asteapta cateva minute pentru ca produsul sa intre in piele. Se poate aplica inaintea fondului de ten sau de sine statatoare. 

Alege baza pentru machiaj care ti se potriveste si vei avea un look reusit!