Iti place sa ai mereu un look inedit, pe care toti oamenii din jur sa il admire? Atunci trebuie sa adaugi in trusa ta multe produse de machiaj si manichiura care sa te ajute sa obtii aspectul pe care ti-l doresti.

Pe Melkior te poti baza intotdeauna la acest capitol! Pe site-ul nostru vei gasi o selectie diversa si deosebita de produse la preturi pentru toate buzunarele. Ele sunt realizate din ingrediente de calitate superioara si vor reprezenta cei mai importanti aliati ai tai atunci cand iti vei dori sa obtii un look demn de invidiat.

Iata 10 produse Melkior pe care ar trebui sa le ai in trusa:

1. Ruj lichid mat

Rujurile lichide mate marca Melkior pot multumi chiar si cea mai pretentioasa femeie! Ele pot fi regasite in nuante intens pigmentate, asigura o acoperire maxima dintr-o singura aplicare si nu usuca buzele, datorita ingredientelor hidratante din compozitie.

In plus, odata ce vei aplica rujul pe buze, acolo va ramane pentru o perioada indelungata de timp. Am creat rujuri extrem de rezistente pentru ca tu sa ai un look superb intreaga zi!

2. Creion de ochi

Un alt produs care ar trebui sa existe in orice trusa este creionul de ochi Melkior. Acesta are o textura cremoasa, o culoare pigmentata si este foarte usor de aplicat. Iar daca vrei ca ochii tai sa fie conturati perfect pe tot parcursul zilei, poti alege creionul 24h Khol Kajal. Este rezistent la transfer, asa ca nu va curge si nici nu se va intinde pe pleoape!

3. Creion de buze

Daca tot vorbim despre creioane, nu putem sa nu il mentionam pe cel de buze. Acest produs de machiaj iti va contura cu precizie buzele si va crea impresia ca sunt mai voluminoase. In plus, va creste rezistenta rujului pe care il aplici.

Acoperirea oferita de creionul de buze Melkior este excelenta, iar mina este fina, cremoasa si aluneca usor. Testeaza acest produs de machiaj si cu siguranta te vei indragosti de aspectul obtinut!

4. Tus Easy Liner 24 h

Iti place machiajul de tip cat eye, dar utilizarea tusului ti s-a parut intotdeauna dificila? Lucrurile se vor schimba radical daca vei alege tusul Easy Liner 24 h. Acesta este un tus de tip carioca care are varful special conceput pentru a oferi precizie maxima si pentru a fi usor de aplicat.

Easy Liner este un tus mat, cu o nuanta intensa, care se usuca rapid si care se mentine intr-o stare perfecta pe parcursul intregii zile. Incearca-l si tu!

5. Fard de pleoape

Iti oferim diversitate si in ceea ce priveste fardurile de pleoape. Iti punem la dispozitie farduri mate, metalice, sidefate, lichide, solide, de tip pudra libera sau crema. Am creat farduri pentru orice gust si ne mandrim cu rezistenta indelungata pe care o ofera.

Ele se aplica uniform pe pleoape si se estompeaza extrem de usor, asa ca ti se va parea simplu sa creezi orice look iti doresti!

6. Mascara

Pentru ca orice femeie foloseste mascara, am pregatit o selectie deosebita. Pe site-ul nostru, vei gasi rimeluri atat pentru volum, cat si pentru alungire, extrem de rezistente. Avem si variante waterproof, iar daca iti plac look-urile inedite, poti opta pentru o mascara de culoare albastra care nu numai ca va defini fiecare geana in parte, dar iti va completa perfect orice tip de machiaj.

7. Gene false

Din trusa ta ar trebui sa faca parte si perechile de gene false Melkior. Avem modele seducatoare, usor de aplicat, care se adapteaza tuturor formelor de ochi. Cu ajutorul lor iti poti intensifica privirea si poti obtine un aspect demn de invidiat!

8. Fond de ten

Daca esti in cautarea celui mai bun fond de ten pentru tine, cu siguranta il vei gasi pe Melkior. Fie ca ai tenul uscat, gras sau mixt, pe site-ul nostru vei descoperi fondul de ten cu textura perfecta pentru tine! Acest produs de machiaj iti va acoperi imperfectiunile si iti va oferi un look natural, de nota 10!

In plus, am creat si varianta waterproof, perfecta pentru zilele in care ai nevoie ca machiajul sa stea neclintit multe ore la rand.

9. Lac de unghii

Iar pentru ca nu numai machiajul trebuie sa fie impecabil, ci si manichiura, ti-am pregatit si o colectie larga de oje. Poti opta pentru un lac de unghii in orice nuanta si cu orice textura iti doresti si iti garantam ca vei fi uimita de aspectul oferit, dar si de rezistenta de care va da dovada!

10. Oja semipermanenta

In cazul in care preferi o metoda mai practica de a avea o manichiura fara cusur, alege oja semipermanenta creata de Melkior. Rezista pe unghii aproximativ 3-4 saptamani, este usor de aplicat si iti va oferi un aspect lucios, pe care toata lumea il va admira!