Pentru ca te-ai obisnuit sa iti faci manichiura in confortul si siguranta casei tale, Melkior iti propune un set revolutionar. Cu ajutorul lui, timpul de executie se micsoreaza, iar rezultatul este spectaculos!

Melkior a creat pentru unghiile tale Amazing Gel – un set compus din oja si top coat pentru o manichiura cu aspect de gel, ca la salon! Top coat-ul are in compozitie un mix ce asigura un strat puternic de protectie si un luciu intens. De asemenea, acest produs previne exfolierea si modificarea culorii ojei.

Setul Amazing Gel contine culoare si top, deci nu mai ai nevoie de baza pentru protectie si aderenta. O sa observi, cu siguranta, ca topul care se usuca rapid este si foarte flexibil, datorita compozitiei sale. El are un luciu deosebit, foarte asemanator cu cel al topului de gel.

 

Aplicarea este foarte usoara si se face in 2 pasi simpli:

1. Se aplica pe unghiile curate si uscate: degreseaza foarte bine unghia folosind Degresantul ref.25303. Nu este necesara aplicarea in prealabil a unui lac de baza. Aplica lacul de unghii in nuanta aleasa, in doua straturi si lasa sa se usuce.

2. Aplica un strat de top coat pentru a fixa culoarea si pentru un luciu intens cu efect de gel.

 

SFAT! Dupa fiecare aplicare, asteapta un minut. In cazul unor unghii exfoliate, este necesara curatarea corespunzatoare a zonei afectate cu un buffer pentru unghia naturala.

NOTA: Pentru o aderenta perfecta si o rezistenta de durata, nu uita sa degresezi unghiile inainte de aplicarea produsului (poti sa te speli pe maini cu apa si sapun sau sa folosesti un dehydrator). Spor la treaba!

Set Amazing Gel se gaseste in flacoane de 4,5 ml, in mai multe variante cromatice. Alege acum nuanta preferata:

  •          HOT RED (ref. 21851C)
  •          STYLISH BLACK (ref. 21852C)
  •          MODERN BEIGE (ref. 21853C)
  •          GREEN VENICE (ref. 21854C)
  •          WELL DRESSED NUDE (ref. 21855C)

Acum e momentul sa incerci manichiura cu aspect de gel! O sa-ti placa!