Pentru o femeie este destul de usor sa achizitioneze un cadou pentru o alta femeie. Tot ce trebuie sa faca este sa cumpere cateva produse de machiaj!

Atunci cand urmeaza ziua de nastere a unei persoane, te gandesti la cadoul pe care i-l poti darui. Situatia se complica daca te orientezi catre haine, genti sau parfumuri, deoarece gusturile destinatarei pot fi diferite fata de ale tale si exista riscul sa dai gres.

In schimb, daca iti vei indrepta atentia catre produsele de machiaj, lucrurile se vor simplifica. Orice femeie se machiaza, daca nu zilnic, macar la ocazii speciale, asa ca un set makeup va fi bine-venit. Iata din ce produse il poti alcatui, in functie de destinatara:

Mama/sora

Atunci cand cadoul este destinat persoanelor din familie, este usor sa iei o decizie, deoarece stii deja cam ce produse de machiaj folosesc acestea. Poti alcatui un set de makeup din:

  • fardurile de pleoape in nuantele preferate ale destinatarei;
  • pensule de machiaj pentru produsele pe care stii sigur ca le utilizeaza;
  • mascara - pentru ca orice femeie o foloseste.

De asemenea, pentru mama sau sora ta, poti alege o baza de machiaj potrivita pentru tipul ei de ten (uscat, gras sau mixt), un fixator pentru a-i oferi un plus de rezistenta machiajului si un ruj de buze in nuanta ei preferata. Toate aceste produse sunt perfecte atunci cand vrei sa creezi un set de makeup pentru cele mai apropiate persoane din viata ta!

O prietena

Lucrurile sunt destul de usoare si atunci cand alegi cadoul pentru una dintre prietenele tale. Insa, pentru a nu da gres, iti poti indrepta atentia catre o pudra translucida, deoarece se adapteaza oricarei nuante de ten, o mascara profesionala si o paleta cu farduri de pleoape.

De asemenea, prietenei tale ii poti darui un set makeup format din gene false, daca stii ca adora efectul oferit de aceste accesorii pentru ochi, un kit de buze format dintr-un ruj lichid mat si un creion pentru contur si cateva pensule de machiaj de calitate superioara, asa cum sunt cele pe care le vei regasi pe site-ul nostru.

Prietena ta adora machiajul de tip smokey eyes? Atunci poti alege si o paleta formata dintr-un creion Khol negru, 3 nuante de fard potrivite pentru acest tip de machiaj si o mascara pentru extra volum.

O cunostinta

In cazul in care urmeaza ziua de nastere a unei cunostinte, dar care nu iti este atat de apropiata precum mama, sora sau prietena, trebuie sa creezi un set makeup format din produse utile in portfardul oricarei femei. Iata cateva exemple:

- rimelul;

- fixatorul de machiaj;

- solutia pentru curatarea pensulelor de machiaj;

- ondulatorul de gene;

- pensule pentru fondul de ten, blush, pudra sau ruj (acestea fiind produsele pe care orice femeie le foloseste);

- o trusa pentru pensule.

Asa cum poti observa, in lumea machiajului poti gasi cadoul perfect atat pentru persoanele apropiate, cat si pentru cele pe care nu le cunosti atat de bine!

Noi iti punem la dispozitie toate produsele de machiaj mentionate mai sus, pe care le poti folosi pentru a alcatui un set de makeup reusit. In plus, ti-am pregatit o multime de oferte speciale pentru a le putea achizitiona la cel mai avantajos pret!