Produsele de makeup pe care le poti darui de Sarbatori!

 

Craciunul si Revelionul sunt cele mai frumoase sarbatori din an. Ele ne aduc mai aproape de familie si de prieteni. In timpul Sarbatorilor de iarna, ii vizitam pe oamenii dragi si le oferim cadouri deosebite, alese cu cea mai mare grija.

 

Daca esti in cautarea unor daruri pentru oamenii pe care ii iubesti, trebuie sa iei in calcul produsele de makeup. Fie ca este vorba despre mama, sora sau o prietena draga, nu ai cum sa dai gres cu produsele profesionale de machiaj. Ele fac orice femeie sa se simta frumoasa, speciala si increzatoare in fortele proprii, asa ca reprezinta intotdeauna un cadou inspirat.

 

Iata cateva produse makeup pe care le poti darui de Sarbatori:

 

Rujuri rezistente

 

Orice femeie foloseste rujuri! Ele contureaza buzele si le ofera un aspect fermecator, demn de remarcat. Atunci cand cauti cadouri pentru femeile importante din viata ta, iti poti indrepta atentia catre rujurile lichide mate, deoarece sunt foarte pigmentate si rezistente.

 

In plus, pe Melkior.ro, vei gasi rujuri mate intr-o paleta vasta de culori, la preturi pentru orice buzunar. Aceste produse de makeup nu usuca buzele si se mentin intr-o stare perfecta intreaga zi. Pentru a face o alegere buna, cauta nuantele pe care ai vazut ca le poarta de obicei destinatara.

 

Atunci cand alegi nuanta unui ruj pentru o alta femeie, este recomandat sa tii cont de preferintele ei, pentru a fi sigura ca il va folosi cu placere.

 

Farduri pigmentate de ochi

 

Femeile adora sa-si puna in evidenta ochii. Chiar daca destinatara nu foloseste in fiecare zi farduri de pleoape, ele vor fi bine-venite pentru ocaziile speciale. Gama de farduri este foarte bogata, astfel incat ai posibilitatea sa achizitionezi atat produse makeup mate, cat si sidefate sau metalice.

 

Indiferent de tipul de farduri pentru care optezi, alege nuante neutre de gri, alb, roz deschis, cream sau bej, deoarece ele sunt potrivite pentru toate gusturile. Daca, in schimb, ai o prietena pasionata de machiaj, atunci poti alege si farduri in culori indraznete, pentru ca vei sti sigur ca le va folosi.

 

Pensule de machiaj profesionale

 

O femeie nu va avea niciodata suficiente pensule machiaj, asa ca ele vor reprezenta intotdeauna o alegere inspirata. In plus, nu toate femeile au investit in pensule de calitate, iar daca le primesc cadou, cu siguranta vor fi in culmea fericirii.

 

Gandeste-te la ce produse makeup foloseste destinatara si achizitioneaza pensule profesionale pentru ele. Orice femeie utilizeaza, de exemplu, un fond de ten, asa ca o pensula de calitate special realizata pentru acest produs va fi apreciata.

 

Mascara

 

Un alt produs de machiaj pe care poti sa il iei in calcul atunci cand cauti cadouri de Sarbatori pentru cei dragi este rimelul. Mascara este folosita in orice tip de makeup, deoarece ofera intensitate privirii.

 

Pe Melkior.ro vei gasi o gama variata de rimeluri realizate din ingrediente de calitate superioara. Descopera colectia si daruieste-le prietenelor tale produsul perfect pentru un volum demn de invidiat al genelor!

 

Fixator de machiaj

 

Acesta este inca un produs pe care orice femeie se va bucura sa il primeasca. Un fixator creste rezistenta machiajului si il pastreaza intr-o stare impecabila pe tot parcursul zilei. In plus, ofera o senzatie de prospetime si hidratare.

 

Alege fixatorul de machiaj de pe Melkior.ro si fa-i o surpriza de Sarbatori unei persoane dragi!

 

Alte produse makeup pe care le poti oferi:

 

- paleta de farduri de pleoape;

- pigmenti;

- gene false;

- baza de machiaj;

- kit buze;

- produsele din colectia Natural Christmas.