Sarbatorile de iarna se apropie si chiar daca anul acesta vor fi atipice, din cauza pandemiei, asta nu inseamna ca nu te poti bucura de ele la maximum. Urmeaza cea mai frumoasa perioada din an si trebuie sa o celebrezi alaturi de oamenii dragi!

 

Iar pentru ca orice femeie vrea sa arate excelent de sarbatori, Melkior a lansat colectia Natural Christmas. Ea cuprinde produse de machiaj perfecte pentru Craciunul acestui an!

 

A venit timpul sa obtii un makeup natural de exceptie, folosind produse profesionale, in nuante deosebite. Anul 2020 ne-a aratat tuturor ca fiecare moment conteaza si ca trebuie sa ne iubim mai mult! De aceea, nu ezita sa te rasfeti cu noile noastre de produse de machiaj. Iata ce cuprinde colectia Natural  Christmas:

 

  •          Ultra-metalic 3D Eyeshadow. Pentru a crea un machiaj de revista, ai nevoie de farduri de pleoape luminoase, rezistente si puternic pigmentate. De aceea, am creat fardurile 3D cu un aspect metalic intens si o rezistenta de lunga durata. Le poti gasi pe site in nuantele Innocent (ref.11993, 11893), Virgin (ref. 11994, 11894) si Angelic (ref. 11995, 11895), fiecare dintre ele avand o consistenta densa, usor de aplicat pe pleoape. Foloseste-le in perioada care urmeaza si obtine un look rafinat care nu poate fi trecut neobservat!

 

  •          Liquid High Lighter. De sarbatori, trebuie sa stralucesti, motiv pentru care iti punem la dispozitie un iluminator lichid in nuanta Shine, Baby, Shine! (ref. 13810). Cu ajutorul lui, iti poti pune in evidenta cele mai importante zone ale fetei, astfel incat rezultatul sa fie unul radiant!

 

  •          Hydrating Face Primer Papaya. Baza pentru machiaj hidratanta (ref.13108) are rolul de a hidrata, hrani si proteja pielea fetei. Confera tenului un aspect proaspat si luminous si prelungeste rezistenta fondului de ten. Contine ulei de papaya, bogat in vitamina C, cu proprietati regenerante si anti oxidante.

 

  •          Illuminating Face Primer. Baza pentru machiaj iluminatoare (ref. 13109) confera tenului un aspect luminos si proaspat. Uniformizeaza textura pielii si prelungeste rezistenta fondului de ten. Estompeaza petele solare. Are in compozitie pigmenti ce reflecta lumina si confera pielii o stralucire naturala si subtila. Contine vitamina E si extracte vegetale din fruct de Kigelia si arbore de Quillaja avand proprietati antioxidante, de imbunatatire a elasticitatii pielii si de hidratare.

  • Kraft Paper Bags. Craciunul este perioada in care ne rasfatam pe noi, dar le oferim cadouri frumoase si celor mai dragi persoane din viata noastra. De aceea, la colectie am adaugat si pungi din hartie Kraft in doua modele: cu buline (ref. 93181) si in dungi (ref. 93180). Sunt rezistente si foarte practice pentru impachetarea produselor de makeup. Si cutia festiva (ref. 93184) e perfecta pentru cadoul de sarbatori oferit celor dragi.
  •          Gritty Red. Daca iti doresti ca manichiura ta sa fie deosebita, te invit sa incerci noua oja Melkior: Gritty Red (ref. 21334, 21828). Manichiura o poti realiza foarte usor si rapid chiar din confortul casei tale. Si efectul nisipos obtinut este spectaculos, asa ca merita sa o porti de sarbatori!

 

Descopera noua colectie Melkior si obtine un machiaj reusit de sarbatori! A venit momentul sa iti pui in valoare frumusetea si sa te bucuri de clipe memorabile alaturi de cei dragi!