Stim ca iti doresti ca machiajul sa se mentina impecabil pe tot parcursul zilei, iar acum acest lucru este posibil cu noul fond de ten lichid marca Melkior. Este rezistent la apa si ofera o acoperire excelenta!

 

In cazul in care pana acum nu ai fost multumita complet de fondurile de ten pe care le-ai folosit, a venit momentul sa incerci noul produs waterproof creat de Melkior Professional. Ofera un aspect natural si acopera cu succes orice imperfectiune, iar pentru ca este rezistent la apa, te vei bucura intreaga zi de un look impecabil.

 

Iata care sunt nuante de fond de ten waterproof disponibile: BEIGE, DARK HONEY, FAIR, NEUTRAL, RADIANT BEIGE, SAND, TOFFEE.

Alege nuanta care se potriveste cel mai bine cu tenul tau si obtine in fiecare zi un aspect demn de invidiat!

 

Fondul de ten Full Coverage waterproof are o formula lejera, care nu usuca pielea si care nu lasa un aspect artificial, de masca, ci netezeste tenul si il lasa catifelat. Acest produs este realizat din ingrediente de calitate superioara care absorb excesul de sebum si poate fi aplicat usor pe ten, fiind recomandat in special pentru tenul gras sau mixt. De ce? Vei afla in randurile urmatoare:

 

- Daca ai tenul gras, inseamna ca pielea ta este uleioasa, din cauza ca secreta mult sebum. Odata ce pielea ta devine alunecoasa, un fond de ten clasic nu isi va putea mentine aspectul uniform mult timp, insa de aceasta problema vei scapa cu noul produs lansat de Melkior. Acesta va reusi sa tina sub control cantitatea de sebum si sa ramana intr-o stare perfecta pe ten cat mai mult timp.

 

- In cazul in care tenul tau nu este gras, dar este mixt, inseamna ca ai atat portiuni uleioase, cat si uscate. De aceea, poti aplica cu incredere Full Coverage waterproof. Acesta se va uniformiza perfect pe ten si se va mentine in stare perfecta multe ore de la aplicarea lui.

 

Ai tenul uscat? Atunci ai nevoie de un produs hidratant, cu o textura lejera, asa cum este cel fluid de la Melkior. Acesta ii confera tenului un aspect luminos, natural si satinat, lasandu-l la final catifelat (il poti comanda aici).

 

Revenind la cel mai nou produs Full Coverage waterproof, iata cateva ponturi utile pentru aplicarea lui:

 

- Inainte sa aplici acest produs de machiaj, este necesar sa-ti hidratezi bine tenul. Aplica o crema hidratanta si continua cu o baza de machiaj care sa-ti uniformizeze tenul si care sa-l pregateasca pentru urmatoarele produse de make-up.

 

- Apoi, aplica nuanta potrivita de fond de ten cu ajutorul unui buretel umezit in prealabil pentru a obtine o acoperire medie, iar daca vrei sa obtii o acoperire mare, foloseste o pensula de machiaj. Alege o pensula special creata pentru acest produs si aplica-l incepand din centrul fetei si pana la extremitati.

 

- Ca sa maresti rezistenta fondului de ten, fixeaza-l la final cu o pudra libera sau cu un fixator de machiaj.

 

Bucura-te si tu de un look impecabil! Incearca noul fond de ten creat de Melkior Professional si obtine un aspect mat, demn de invidiat. Pe site-ul nostru gasesti intotdeauna produse de make-up de calitate superioara la cele mai avantajoase preturi!