Manichiura joaca un rol foarte important in viata oricarei femei moderne. Unghiile pot fi considerate cartea de vizita a unei femei, asa ca trebuie sa arate impecabil in fiecare zi. De aceea, multe reprezentante ale sexului frumos aleg manichiura cu gel UV. Este rezistenta, poate fi aplicata acasa si  ofera unghiilor un aspect uimitor.

 

In cazul in care si tu esti adepta acestei manichiuri, trebuie sa stii cum te pot influenta culorile pe care le alegi. Acestea iti pot oferi un plus de energie, incredere de sine sau chiar liniste. Iata ce stari poate transmite fiecare culoare de gel UV disponibil in magazinul nostru online:

 

1. Rosu. Daca aceasta este culoarea ta favorita, inseamna ca esti o persoana pasionala si puternica. Rosul iti poate creste stima de sine si iti poate oferi curajul de care ai nevoie in anumite situatii.

 

2. Alb. Simbol al puritatii si sinceritatii, culoarea alba linisteste si relaxeaza. In cazul in care simti ca ultima perioada a fost cam agitata, ar trebui sa aplici pe unghii un gel UV alb si sa te bucuri de efectul sau pozitiv.

 

3. Albastru. Aceasta culoare simbolizeaza loialitate si stabilitate, aducand in acelasi timp calm si armonie.

 

4. Galben. Daca esti in cautarea unei culori vesele care sa-ti transmita si tie aceasta stare, alege galbenul. O manichiura realizata in nuante de galben te va binedispune si iti va oferi energie!

 

5. Verde. Aceasta este una dintre cele mai indragite culori in randul femeilor, atat in privinta manichiurii, cat si a vestimentatiei sau a accesoriilor. Daca si tu iubesti verdele, atunci nu ezita sa-l porti pe unghii in momentele in care iti doresti ordine, calm si relaxare, iar daca vrei o manichiura eleganta, alege nuanta verde smarald.

 

6. Portocaliu. In perioadele stresante si deprimante, poarta pe unghii un gel UV portocaliu. Aceasta culoare te poate ajuta sa fii productiva si sa ai mai multa incredere in tine.

 

7. Mov. Simbol al luxului si al regalitatii, o manichiura realizata cu aceasta culoare va arata intotdeauna incredibil de bine. Despre nuantele de mov trebuie sa mai stii ca semnifica intelepciune si introspectie.

 

8. Roz. Optezi frecvent pentru o manichiura in nuante de roz? Inseamna ca esti o fire romantica si sincera! Rozul are un efect calmant, fiind ideal pentru zilele stresante.

 

9. Negru. O culoare aleasa de multe femei atunci cand vine vorba despre manichiura, imbracaminte, incaltaminte sau chiar machiaj este negrul. El simbolizeaza putere, incredere si rafinament. Atunci cand ai anumite obstacole de infruntat, poarta negru pe unghii si vei trece de ele cu brio!

 

10. Maro. Aceasta este o culoare care transmite intelepciune si incredere. In plus, despre nuantele de maro trebuie sa stii ca aduc stabilitate.

 

Acum ca ai aflat ce simbolizeaza fiecare culoare, tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi nuantele preferate de gel UV marca Melkior si sa te bucuri de calitate la preturi avantajoase. Gelurile noastre UV sunt foarte pigmentate, pot avea finish ultra shine, sunt rezistente si au o putere de acoperire excelenta. E momentul sa indraznesti, sa experimentezi si sa obtii acasa o manichiura perfecta, care sa iti completeze stilul desavarsit!