Fardul, prin definitie, este un produs cosmetic care coloreaza pleoapele sau pometii. Acesta se gaseste sub mai multe forme: poate fi lichid (cremos sau fluid) si prafos (compact sau pulbere). Este foarte usor de folosit, atat de catre make-up artisti, cat si de femeile care vor sa se machieze acasa.

Melkior a creat 3 nuante de Fard pentru pleoape lichid, perfecte pentru un efect de durata, intens metalizat si stralucitor:

  •          Fard pentru pleoape lichid DANCING QUEEN (ref.11230)
  •          Fard pentru pleoape lichid MISTERIOUS WOMAN (ref.11232)
  •          Fard pentru pleoape lichid PARTY GIRL (ref.11233)

 

Iata care sunt pasii necesari pentru a aplica fardurile cu usurinta:

  1.     Aplica Baza Fixatoare Melkior (ref.13105) pentru ca aceasta asigura rezistenta si niveleaza pielea, pregatind-o pentru un machiaj uniform.
  2.     Alege nuanta preferata de Farduri lichide si decide ce tip de machiaj doresti (smokey, clasic, de ocazie etc).
  3.     Foloseste o Pensula plata si aplica fardul prin miscari de tapotare pe intreaga zona de pleoapa, apoi difuzeaza marginile.

 

SUGESTIA SPECIALISTULUI! Iata o idee de machiaj pe care il poti realiza cu noile farduri lichide Melkior:

Alege doua culori din aceasta colectie, de preferat una inchisa si una deschisa. Aplica baza de pleoape, apoi joaca-te cu texturile, foloseste nuanta deschisa pe arcada si pe coltul intern, iar nuanta inchisa pe conturul ochiului, la baza genelor superioare si inferioare. Difuzeaza delicat marginile dintre culori, iar apoi te poti bucura de un machiaj  reusit!

Descopera noua colectie Cyber Mood 11232 si alege nuantele preferate!

 

#MelkiorCyber