Florile sunt ca prietenii, dau culoare lumii tale. Care este floarea ta preferata? Chiar daca nu esti hotarata, noi iti propunem patru variante interesante: Magnolia Bordeaux, Red Begonia, Red Rose si Black Tulip. Aceste nuante fac parte din cea mai recenta colectie de oje semipermanente Melkior.

Black Tulip

Cine nu a auzit de Laleaua Neagra, celebrul roman al lui Alexandre Dumas? Acesta a inspirat si filmul cu acelasi nume, in care a jucat Alain Delon. Asa a aparut si legenda florii cu petale inchise la culoare, aceasta superbitate adusa din Orientul indepartat care a cucerit intreaga lume. Se spune ca nici nu exista laleaua de culoare neagra, ci floarea are tonuri tari de mov care intr-o anumita lumina par negre.

Este binecunoscut faptul ca Olanda este “tara lalelelor”, dar sa nu uitam ca aceasta minunata floare reprezinta si simbolul Turciei. Se spune ca exista peste 2000 de sortimente de lalele, unele mai frumoase ca altele, iar regina tuturor este, nu-i asa, laleaua neagra si variantele ei cromatice: Queen of Night, Black Diamond, Black Hero, Black Parrot, Burgundy.

In general, laleaua este simbol al iubirii, vietii si fertilitatii, iar laleaua neagra reprezinta eleganta absoluta si regalitatea. Alege nuanta de oja semipermanenta Black Tulip si vei obtine o manichiura demna de remarcat!

 

Magnolia Bordeaux

De o frumusete impresionanta, Magnolia reprezinta simbolul nobletei, al demnitatii si al mandriei. Se gaseste in tonuri de alb, roz, lila, mov, rosu si grena.

Istoria spune ca este o floare veche care exista de mii de ani si care a fost nevoita sa se adapteze la diferite conditii de clima si sol pentru a supravietui. De aceea, este perceputa ca simbol al eternitatii, al rezistentei si al vietii indelungate, fiind adesea folosita in aranjamentele sofisticate pentru nunti. De asemenea, magnolia impresioneaza cu maretia ei, florile fiind mari si impunatoare, iar parfumul fiind seducator.

Daca indragesti aceasta floare, poarta oja semipermanenta Magnolia Bordeaux!

 

Red Begonia

Florile de Begonia au o frumusete aparte si sunt asociate cu afectiunea si comunicarea armonioasa, cu dragostea si romantismul. Exista peste 800 de specii intr-o paleta cromatica ce variaza de la galben si roz la portocaliu si rosu, burgundy si mov, corai si albastru. Simbol al pacii si al linistii, begonia reflecta afectiunea, creativitatea si pasiunea.

Unii sustin ca ea absoarbe energia negativa, asigurand armonie. Altii, dimpotriva, o asociaza cu gandurile intunecate. Totodata, despre begonie se spune ca reprezinta precautia sau ca este un adevarat simbol al recunostintei si al generozitatii.

In cazul in care si tu adori aceasta floare, alege oja semipermanenta Red Begonia.

 

Red Rose

Daca ai nevoie de o floare care sa reprezinte cel mai bine mesajul “Te iubesc”, atunci Trandafirul Rosu este alegerea perfecta. Toata lumea stie ca trandafirul este mesagerul indragostitilor, iar nuantele puternice de rosu transmit adevarate declaratii de iubire.

Simbol al romantismului pur, trandafirul rosu reprezinta dragostea puternica si pasiunea. Iar filmele istorice si romanele de dragoste ne-au invatat ca aceasta floare superba semnifica putere, curaj si vitejie.

Daca trandafirul rosu se numara printre florile tale preferate, poarta nuanta de oja semipermanenta Red Rose. Vei obtine o manichiura deosebita care se va mentine intr-o stare impecabila mult timp!